Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Pappan: Milan jagar Anel Ahmedhodzic

Allsvenskan 2022-01-06 kl 16:21

Milan jagar Anel Ahmedhodzic.
Det påstår MFF-backens pappa Mirsad.
- Om klubben vill tjäna något är bästa tiden att lämna nu, säger han till bosniska sajten Reprezentacija.

Foto: Bildbyrån

Anel Ahmedhodzic.

Malmö FF vann SM-guld 2021. Efter att titeln var bärgad bekräftade Anel Ahmedhodzic, 22, att han kommer att lämna MFF i januarifönstret.

- Jag försöker att inte tänka på det. Så klart att det är sorgligt, jag har inte tänkt på det så mycket, sa 22-åringen till Fotbollskanalen då.

Flera klubbar ryktas ha visat intresse för Anel Ahmedhodzic, bland annat har mittbacken kopplats ihop med en flytt till Atalanta under en längre tid. Nu påstår spelarens pappa, Mirsad, att även Serie A-jätten AC Milan har gett sig in i jakten.

- Många klubbar är intresserade av Anel. Milan verkar ha anslutit till racet i går kväll och har inlett samtal med Malmö. Brentford finns också, en klubb från Tyskland och två från Frankrike. Allt är möjligt, säger Mirsad Ahmedhodzic till sajten Reprezentacija.

ANNONS

Anel Ahmedhodzic kontrakt med Malmö FF sträcker sig över 2023. Mirsad Ahmedhodzic berättar för Reprezentacija att chansen att 22-åringen stannar i MFF nästa säsong är "minimal".

- Malmös sportchef (Andreas Georgson) har lovat att släppa honom. Han (Anel) har kontrakt till december 2023. Om klubben vill tjäna något, vilket de vill, är bästa tiden att lämna nu, säger han till sajten.

När Fotbollskanalen når Andreas Georgson vill han inte kommentera om MFF har inlett samtal med Milan om Anel Ahmedhodzic. 

- Jag kan inte säga något om det. Det är mycket rykten kring Anel och det pågår en process med flera förhandlingsskeden som vi måste hålla internt, säger Georgson till Fotbollskanalen.

- Det är samma med Anel som med alla spelare. Vissa blir mer attraktiva på marknaden utifrån sina prestationer. Vi är inte dummare än att vi ser att Anels prestationer senaste säsongerna och framförallt i Champions League i höstas har gett stort eko. Vi vet att det finns stort intresse för honom och han har ett stort intresse av att ta nästa steg. Sen ska det finnas en bra motpart också. 

ANNONS

Förra året riktade Mirsad Ahmedhodzic skarp kritik mot Markus Rosenberg, Anels agent. MFF-backens pappa menade att Rosenberg hade "hjärntvättat" Anel och var inte nöjd med att Rosenberg hade tackat nej till intresse från flera storklubbar.

Efteråt kommenterade Anel Ahmedhodzic sin pappas utspel.

- Jag kan börja med att säga att jag är väldigt besviken. Att skriva sådant i sociala medier och kalla andra människor för idioter, att inte stötta mig... Det har alltid varit så mellan mig och min farsa att han har tagit det över gränsen, sa Anel Ahmedhodzic till Kvällsposten.

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto