Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Partizan i Sverige - vill ha Osiako

Serbiska giganterna Partizan Belgrad vill ha Osiako: "En intressant klubb".

Partizan Belgrad var på plats i Hällevik i helgen när Mjällby besegrade Syrianska. Men inte för att förhandla om de stjärnorna som ryktats vara på väg till Sverige - utan för att kolla in Patrick Osiako.

Tidigare har det ryktats om att Mjällby vill låna in Partizan Belgrads stjärna Lamine Diarra. Men nu verkar rollerna ombytta. Det är nämligen serberna som jagar Mjällbyspelare.

Kristianstadsbladet skriver i dag att Partizan hade representanter på Strandvallen när Mjällby spelade mot Syrianska i helgen. De tittade på Patrick Osiako, men ville inte kommentera någonting.

Men mittfältaren själv avslöjar att det är honom som Partizan följer:
– Ja Partizan Belgrad var här i dag och jag vet att de är intresserade av mig. Det är en intressant klubb, som jag absolut kan tänka mig att spela i, säger han till Kristianstadsbladet.

Osiakos kontrakt går ut efter säsongen och han har alltså inte mycket tid på sig att hitta en ny klubb.
– Det är lite stressande, jag vill verkligen hitta en ny klubb nu och gärna utomlands. Partizan är ett väldigt bra alternativ, säger han.

– Jag tror att vi skulle få det bra där, det verkar vara en bra klubb. Nu hoppas jag att det löser sig, avslutar Osiako.

Publicerad 2011-08-15 kl 10:30
Annons
Annons
Annons