Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Paulinho: "Det var väldigt nära att jag skrev på för Hammarby"

Allsvenskan

Under torsdagen förlängde Paulinho sitt kontrakt med Häcken.
Men Hammarby var intresserat - och det var nära en övergång.
- Men Häcken kom med det bästa budet i Sverige och jag älskar klubben, säger Paulinho till GP.

Foto: Bildbyrån

Häckens anfallsstjärna Paulinho har suttit på ett utgående kontrakt med klubben. Brassens framtid har varit oviss, men under torsdagen så gick Häcken ut med nyheten att stjärnan förlängt sitt avtal med två nya år.

- Jag är jätteglad över det nya kontraktet och förväntansfull över att spela med Häcken i två år till. Det är väldigt viktigt för mig att fortsätta min resa och historia i Häcken. Mitt mål är att vinna Allsvenskan med klubben och ska vi lyckas med det måste vi jobba hårt, sa brassen till klubbens hemsida.

Det nya kontraktet satt dock långt inne, sportchefen Sonny Karlsson berättade att pengarna från försäljningen av Egzon Binaku till Malmö FF hjälpte mycket. Annars hade Paulinho kunnat flytta till Hammarby.

ANNONS

- Det var väldigt nära att jag skrev på för Hammarby, men Häcken kom med det bästa budet i Sverige och jag älskar klubben. Det gjorde beslutet mycket enklare, säger brassen till GP.

Publicerad 2017-12-21 kl 20:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto