POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Paulinho fruktade att karriären var slut: "Har varit tufft"

Foto: Bildbyrån

Paulinho fick stora delar av säsongen 2016 förstörd på grund av knäproblem.
Anfallaren fruktade att karrirären skulle vara över.
- Jag har varit rädd, säger Paulinho till GP.

Paulinho har varit en av Häckens allra klarast lysande stjärnor sedan han kom tillbaka till klubben 2015. Men förra säsongen blev till stora delar förstörd av dubbla knäskador. Trots det hann anfallaren med att göra nio mål på elva matcher.

Paulinho är fortfarande inte helt hundra efter den senaste skadan. Men under Häckens träningsläger i Dubai tränar brassen hårt, vid sidan om resten av laget, för att komma tillbaka.

- Jag känner mig mycket bättre nu. Jag har tränat hårt i två dagar och jag får mer självförtroende för varje dag. Det är olika övningar hela tiden och jag känner mig mycket bättre, säger Paulinho till GP och menar att han inte känner smärta i knät längre.

- Jag har inte tränat och spelat så mycket på några månader. Jag vill göra comeback när jag är 100 procent.

Anfallaren berättar vidare att han fruktat att karriären skulle vara över efter de tuffa skadorna. Och det har varit slitsamt mentalt för Paulinho.

- Det har varit tufft psykologiskt. Jag har varit rädd och är ibland rädd när jag skjuter bollen eller ska passa. Men jag får mer självförtroende för varje vecka som går, säger han.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-02-02 kl 14:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå