POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
6v

Peking-back: "Uttryckt att om inte IFK ser mig som en startspelare så är det inte rätt för mig"

Foto: Bildbyrån.

Henrik Castegren har varit tydlig mot managern Jens Gustafsson.
Peking-backen vill ses som startspelare nästa säsong.
- Jag har uttryckt att om inte IFK ser mig som en startspelare så är inte IFK rätt för mig i mitt karriärsteg, säger han till NT.

Henrik Castegren, 23, startade för IFK Norrköping i den allsvenska premiären mot Helsingborgs IF. Men efter förlusten petades mittbacken och han fick mest nöta bänk. I juli var han tillbaka i startelvan igen och fick därefter betydligt mer speltid än under våren. Men mittbacken är inte särskilt nöjd med hur säsongen blev i slutändan. 

- Säsongen för mig skulle jag säga är ett litet misslyckande med tanke på hur våren blev. Jag och Jens (Gustafsson, manager) har pratat om det mycket att jag blev straffad efter premiären. Jag var inte mitt bästa, det var inte laget heller, men jag hamnade i kläm och det drabbade mig stora delar av säsongen, säger han till Norrköpings Tidningar.

Mittbacken har också sagt till sin manager om vad han tänker kring nästa säsong. Får han inte fler chanser i startelvan så är det kanske dags att söka sig vidare.

- Jag har uttryckt att om inte IFK ser mig som en startspelare så är inte IFK rätt för mig i mitt karriärsteg just nu. Jag har fått sagt till mig att jag ska vara kvar här. Det kan jag bara tolka på ett sätt, jag har förtroende. Det känns jättebra. Det är upp till mig att upprätthålla det förtroendet, säger han till NT.

Det här året gjorde Castegren 14 framträdanden för Peking i allsvenskan, varav nio från start.

Publicerad 2019-12-05 kl 13:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå