Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN
46v

Peking förlänger med skadedrabbade duon

Foto: TT

Båda fick säsongen förstörd på grund av skador. Nu förlänger IFK Norrköping kontrakten med David Mitov Nilsson och Nikola Tkalcic.
- Jag längtar efter att vara tillbaka på planen igen, säger Mitov Nilsson till klubbens hemsida.

För David Mitov Nilsson var olyckan framme redan den 22:e april mot Falkenberg. Målvakten bröt skenbenet och missade därmed resten av säsongen.

Några veckor senare korsbandsskadades Nikola Tkalcic och även han fick fotbollsåret förstört. Nu meddelar dock IFK Norrköping att klubben förlänger med båda spelarna.

- När spelare hamnar i den här typen av situation med utgående kontrakt så är det viktigt att ta ansvar som klubb, säger tränaren Jens Gustafsson till klubbens hemsida.

Mitov Nilssons nya kontrakt sträcker sig över tre säsonger och Nikola Tkalcic över 2017.

- Det känns jättebra – jäkligt kul så här på årsdagen av guldet i Malmö. En fantastiskt skön känsla att det är klart, säger Mitov Nilsson som siktar på att vara tillbaka i januari.

Tkalcic till klubbens hemsida:

- Förhoppningsvis så kan jag börja lite med bollen snart och jag kommer närmare en comeback. Jag kommer inte hinna att börja träna med laget innan säsongen är slut men på semestern så kommer jag stanna här och träna och försöka komma tillbaka till början av nästa säsong. Folk förväntar sig att jag ska komma tillbaka till samma nivå – jag ska inte göra dom besvikna. 

Publicerad 2016-10-31 kl 13:08
ALLSVENSKAN

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER