Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Peter Larsson härsknar till på Helsingborg

Redan frostig relation mellan HIF och FC Köpenhamn om Peter Larsson. Nu är Larsson själv förbannad - på HIF. Conny Karlssons uttalande om Larssons ryggproblem har fått mittbacken att surna till.

Helsingborg har velat ha tillbaka Peter Larsson från FC Köpenhamn. Men mittbackens påstådda ryggproblem har fått HIF att tveka.  

- Jag är inte rätt man att exakt gå in på diagnosen, men i HIF är vi medvetna om att där finns en problematik som måste hållas i schack.
Det finns ingen medicinsk person som med bestämdhet kan säga om problemen visar sig om fem dagar eller fem år, sade HIF-managern Conny Karlsson till Helsingborgs Dagblad nyligen.

En redan iskall relation mellan klubbarna riskerar nu att ytterligare frysas ner då Peter Larsson själv reagerar med ilska mot Karlssons utspel.

- Jag vet inte vad de snackar om, och jag vet inte varför de ska blanda sig i det, säger Larsson till danska Tipsbladet.

- Det är ett år sedan jag hade problem med ryggen. Sedan har jag inte missat en träning eller en match, så jag förstår inte varför de säger det här. Jag tycker att det är dumt av dem. Min agent har snackat med dem, fortsätter Larsson.

Peter Larsson har det tungt i FCK, och trots att danske stjärnmittbacken Mathias Zanka Jörgensen gått och skadat sig så får Larsson snålt med speltid. Dessutom har tränare Roland Nilsson aviserat att ett mittbacksförvärv måste in i januari efter Jörgensens skada.

Peter Larssons agent Oliver Cabrera efterlyser en utlåning i januari. HIF:s intresse är känt, men FD kunde nyligen avslöja att IFK Göteborg gett sig in i jakten på Larsson. Frågan är nu om Helsingborg bränt sina skepp rörande mittbacken?

Roland Nilsson vill inte säga något om en utlåning är aktuell eller inte.

- Peter konkurrerar, sedan får vi se vad som händer, säger Nilsson kort till Tipsbladet.

Publicerad 2011-11-11 kl 11:21
Annons
Annons
Annons