Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Positiva beskedet: Rosenberg kan vara tillbaka snart

Allsvenskan

Det kan bli ett riktigt tufft spelschema för Malmö.
Men Magnus Pehrsson har varit beredd på läget och tror på sin trupp - samtidigt som Markus Rosenberg kan vara på väg tillbaka tidigare än väntat.
- Han har kommit väldigt långt, säger han till Sportbladet.

Foto: Bildbyrån

Fotbollskanalen har tidigare berättat att Malmös Markus Rosenberg kan återvända till spel tidigare än den första prognosen sa. Domen då var tre veckor, men Rosenberg själv tror att han är tillbaka snart.

Och nu meddelar tränare Magnus Pehrsson att stjärnan knappt känner någon smärta alls längre.

- Vi har inte satt någon tidsplan på när han kan vara tillbaka, men däremot så känns det som om det blir en kortare tid än vad de första indikationerna sa. Han har kommit väldigt långt i övningarna som vi gör och han har en väldigt bra känsla. I princip känner han ingenting, säger han till Sportbladet.

Och Malmö kommer att behöva sina spelare - på onsdag går laget in i Champions League och de kommer att få ett tufft spelschema om de når playoffspel.

ANNONS

– Vi har haft många småförändringar i startelvan hela tiden, ett medvetet val för att kunna förbereda oss för att vi ska kunna byta två, tre, fyra spelare. Och ibland byter vi inte någon. Men det finns ingen rullplan.

I går tvingades både Behrang Safari och Alexander Jeremejeff kliva efter krampkänningar men Pehrsson var optimistisk att det inte var något farligt. 

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-07-09 kl 12:09

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto