Prahl: "Underlig match"

Trelleborg lyckades hämta upp 0-2-underläge till 2-2 mot Helsingborg.

Helsingborg ledde med 2-0 efter en halvtimme och såg ut att gå mot en bekväm seger. Men Trelleborg reste sig och kom ikapp.

Efter matchen var det en konfunderad Tom Prahl som mötte pressen.
- Det är den mest underliga match jag har varit med om på länge, sade TFF-tränaren Tom Prahl till TT efter matchen.

TFF var hårt drabbade av skador och avstängningar inför matchen och drabbades av ännu ett avbräck när erfarne mittfältaren Mattias Thylander fick dra sig ur strax innan matchstart.
- Vi var rejält åderlåtna och Thylles (Thylander) avhopp gjorde inte saken bättre, säger Prahl.

Det annars så försvarsstarka TFF darrade i första halvlek och HIF:s mål kom efter mittbacksmisstag.

- Vid 0-2 kändes det som att det gällde att stoppa blodflödet men så fick vi 1-2-målet före paus, sade Prahl till TT.
-Vi hade ett katastrofalt försvarsspel i första halvlek. I andra var det klart bättre och då får man också lite omställningslägen, fortsatte Prahl.

-Det var en riktigt kämpaseger! jag menar kämpapoäng men för oss kändes det som en seger, avslutade han.

Publicerad 2009-05-18 kl 22:55