I helgen gjorde Fredrik Ljungberg blixtdebut för Chicago Fire. Och det kunde inte ha börjat bättre -  vinst mot serieledande Los Angeles Galaxy.

Stabil igen när Bröndby tog andra raka segern, 1-0 mot Midtjylland.

Mikael Nilsson, Bröndby, 3/0

Deltog också mot Midtjylland med god förtjänst.

Alexander Farnerud, Bröndby, 3/0
Farnerud tog plats i anfallet och gjorde det okej. Men inget mål och utbytt i den 74:e minuten.

Martin Fribrock, Esbjerg, 0/0
Fortsatt skadad och inte med när Esbjerg förlorade mot Sönderjyske med 0-3.

Mikael Rynell, Esbjerg, 0/0

Petad. Den här gången blev det inte ens en bänkplats för Rynell.

Jones Kusi-Asare, Esbjerg, 0/0
Kusi-Asare också han petad mot Sönderjyske.

Andreas Augustsson, Horsens, 3/0
Horsens vann överraskande mot Odense med 1-0 och Augustsson spelade som mittback. Blev varnad.

Johan Wiland, Köpenhamn, 3/0

Wiland släppte in ett mål i matchen mot Ålborg som slutade 1-1.

Mikael Antonsson, Köpenhamn, 2/0

På bänken hela matchen mot Ålborg.

Peter Larsson, Köpenhamn, 0/0

Inte med mot Ålborg på grund av skada.

Oscar Wendt, Köpenhamn, 3/0

Till skillnad från sina backkollegor startade Wendt mot Ålborg och spelade hela matchen.

Ken Fagerberg, Midtjylland, 0/0
Återigen utanför Midtjyllands matchtrupp.

Pierre Bengtsson, Nordsjälland, 3/0
Bengtsson imponerade på sin vänsterbacksplats när Nordsjälland bortaslog Randers med 2-0.

Rawez Lawan, Nordsjälland, 2/0

Bänkad mot Randers.

Andreas Johansson, Odense, 3/1

Förlust mot Horsens - Andreas Johansson hade inte en av sina bättre dagar och utbytt redan i 46:e minuten.

Njogu Demba-Nyrén, Odense, 2/0
Demba-Nyrén byttes in mot Horsens men kunde inte förhindra 0-1-förlusten.

Louay Chanko, Ålborg, 3/0

Godkänd på det centrala mittfältet när Ålborg tog poäng borta mot Köpenhamn (1-1).

NORGE

John Pelu, Haugesund, 12/1 (Utlånad från Rosenborg)

Haugesund förlorade mot Rosenborg med 3-4 - Pelu fick fem minuters speltid i slutet.

Conny Månsson, Kongsvinger, 0/0

Månsson satt inte ens på bänken när Kongsvinger spelade 2-2 mot Lilleström.

Bobbie Friberg da Cruz, Kongsvinger, 18/0 (Utlånad från Randers i danska ligan)

Till skillnad från Månsson spelade Friberg da Cruz alla 90 minuter mot Lilleström och belönades med betyget 5/10 av VG.

Edier Frejd, Kongsvinger, 17/1

Frejd satt på bänken mot Lilleström.

Marcus Andreasson, Molde, 13/0

Spelade i Moldes mittbackslås i 1-1-matchen mot Brann. Blev varnad och fick betyget 4/10 av VG.

Emil Johansson, Molde, 14/0

Deltog också mot Brann och fick snäppet bättre betyg än Andreasson, 5/10 av VG.

Mattias Moström, Molde, 18/3

Assisterade till Thiounés kvitteringsmål mot Brann som innebar 1-1. Byttes ut i slutet med VG-betyget 5/10.

Björn Runström, Molde, 15/1 (Utlånad från danska Odense)
Runström fick hoppa in mot Brann när matchklockan slagit 90 minuter.

Mikael Dorsin, Rosenborg, 19/2

Spelade som vanligt till vänster i backlinjen när Rosenborg slog Haugesund i en målrik tillställning, 4-3. Dorsin fick 5/10 i betyg av VG.

Mikael Lustig, Rosenborg, 19/4

Lustig spelade också mot Haugesund och assisterade till ett av Steffen Iversens tre mål. Fick betyget 6/10 av VG - bäst i RBK:s backlinje.

Rade Prica, Rosenborg, 13/6
Prica spelade inte mot Haugesund. Vilades troligtvis inför onsdagens Champions League-kval mot AIK.

Daniel Örlund, Rosenborg, 19/0

Släppte hela tre bollar förbi sig mot Haugesund, men Rosenborg vände och vann med 4-3. Örlund kvitterade ut betyget 5/10 av VG.

Panajotis Dimitriadis, Sandefjord 17/1

Dimitriadis stod för en gedigen insats i Sandefjords 0-0-möte mot Viking och fick betyget 5/10 av VG.

Johan Andersson, Stabaek, 11/4

Andersson deltog inte när Stabaek 0-3-förlorade mot Tromsö.

Pontus Farnerud, Stabaek, 9/1
Spelade hela förlustmatchen mot Tromsö och fick VG-betyget 5/10.

Daniel Nannskog, Stabaek, 10/5

Inget fungerade för Nannskog mot Tromsö. Sämst på plan enligt VG med betyget 3/10.

Joel Riddez, Strömsgodset, 18/0
Riddez spelade inte när Strömsgodset 3-1-besegrade Ålesund.

Fredrik Björck, Tromsö, 17/1
Björck var stabil som mittback när Tromsö slog Stabaek med 3-0. Fick VG-betyget 5/10.

Marcus Sahlman, Tromsö, 13/0

Ännu en hållen nolla för Sahlman. Denna gång mot Stabaek. Fick betyget 6/10 av VG.

George Mourad, Tromsö 14/5

Matchhjälte mot Stabaek med två mål. I den 5:e minuten direktsköt Mourad in ledningsmålet och på övertid fastställde han slutresultatet 3-0 på straff. Belönades med VG-betyget 6/10.

Patrik Ingelsten, Viking Stavanger, 19/8

Inget mål den här helgen heller för Ingelsten. Byttes ut i 0-0-mötet mot Sandefjord med svaga 4/10 i betyg av VG.

Daniel Arnefjord, Ålesund, 17/1
Ålesund förlorade med 1-3 mot Strömsgodset och Arnefjord spelade hela matchen som mittback. Fick 5/10 i betyg av VG.

Johan Arneng, Ålesund, 19/0

Arneng deltog också mot Strömsgodset och kvitterade ut VG-betyget 6/10.

FINLAND

Peter Magnusson, HJK Helsingfors, 12/0

Gedigen som mittback när HJK vann mot VPS med 3-0.

Johan Carlsson, IFK Mariehamn, 3/0
Carlsson var inte ens med i Mariehamns matchtrupp i 2-2 matchen mot Honka.

Marcus Olofsson, IFK Mariehamn, 16/1
Mariehamn ledde med 2-0 mot Honka i den 84:e minuten då Olofsson byttes in. Sex minuter senare hade Honka kvitterat.

USA
Fredrik Ljungberg, Chicago Fire, 1/0

"Freddie" behövde inte vänta länge på att få göra debut för sin nya klubb. I lördags anslöt han till truppen och i söndags fick han 30 minuters speltid när Chicago Fire överraskande bortaslog serieledande Los Angeles Galaxy med 3-2. Ljungberg spelade centralt på mittfältet och bjöd på några offensiva initiativ.

Johan Claesson, Portland Timbers, 7/0
Claesson fick spela en halvlek i Portlands 2-2-match mot Tampa Bay Rowdies.

John Sallhag, Ironbound Express, 10/4
Det blev ingen speltid för Sallhag när Ironbound föll mot Ottawa Fury med 0-2.

SCHWEIZ
Behrang Safari, Basel, 2/0

Basel vann enkelt mot St. Gallen med 3-0 och Safari spelade som vanligt till vänster i backlinjen.