Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pyndt: "Jag börjar nog med Silkeborg efter semestern"

Allsvenskan

IFK Göteborg, Silkeborg - eller något annat?
Andreas Pyndt har en hel del att tänka på.
- Jag vill inte utesluta något, säger Blåvitt-lånet till Tipsbladet.

Foto: Bildbyrån.

Andreas Pyndt.

Med sin bollskicklighet har Andreas Pyndt, 23, imponerat på IFK Göteborg-publiken sedan han anslöt på lån från Silkeborg i vintras.

Mittfältaren har själv talat öppet om att han gärna spelar vidare i den blåvita tröjan även efter att avtalet löpt ut sista juni. Men Silkeborg verkar inte vara lika sugna på det.

I alla fall inte på permanent basis.

I en intervju med Tipsbladet berättar Pyndt att alla dörrar för tillfället är öppna. Huvudpersonen själv kan exempelvis se sig fortsätta i Blåvitt:

- Ja, jag vill i alla fall inte utesluta något. Att få speltid spelar roll i slutändan. Det har verkligen gynnat mig här och jag upplever att jag pressar mig själv varje dag på träning och i match.

Annons

Stundtals har Pyndt haft kontakt med Silkeborgs tränare Kent Nielsen under våren. Några indikationer på sina framtidsutsikter i den danska klubben har han dock inte fått.

Däremot är det troligt att 23-åringen ger det en chans efter uppehållet.

- Nej, vi har inte riktigt diskuterat det. Vi är fortfarande väldigt tidigt i processen. Nu är den danska ligan över och den svenska har uppehåll snart, sedan blir det lite semester. Jag kan inte säga något om det ena eller det andra, men jag kan se mig själv spela i Silkeborg också.

- Jag vill inte utesluta det eftersom jag är kontrakterad där. Efter semestern blir jag nog en Silkeborg-spelare och startar upp med dem, sedan får vi se vad som händer. Det kan gå otroligt fort i fotboll, säger Pyndt.

Dansken uppger avslutningsvis att han inte hört något om intresse från Hammarby, som GP rapporterat om tidigare.

Annons

Pyndts kontrakt med Silkeborg sträcker sig till 2027.

Publicerad 2024-05-29 kl 22:29

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto