Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Rasmus Elm med i Kalmars trupp mot Djurgården

Allsvenskan

Rasmus Elm är redo för comeback. Till söndagens träningsmatch mot Djurgården är Kalmar-stjärnan uttagen i truppen.
- Man ska inte ta det på för stort allvar, tonar dock Elm ner för 24kalmar.se.

Foto: Scanpix

Under söndagen spelar Kalmar FF en träningsmatch mot Djurgården inför omstarten av allsvenskan. Med i truppen finns då mittfältsstjärnan Rasmus Elm, som vände hem till KFF i vintras.

Elm har magproblem och har inte spelat en enda minut i år. Han försöker träna upp sig för att, när han känner sig redo, gå in i spel.

Och nu börjar det närma sig allsvenskt spel. Mot Djurgården börjar Elm på bänken, men hoppas kunna göra ett kort inhopp.

- Känner jag att jag kan spela på träning kan jag lika gärna spela fem minuter i match utan att förta mig, säger den förre landslagsspelaren till 24kalmar.se.

- Man ska inte ta det på för stort allvar utan det är mer för att känna på det. Man ska inte förvänta sig att jag är med i AIK-truppen för att jag gör några träningsminuter mot Djurgården. Jag kommer inte att gå ut och köra skiten ur mig, säger Elm.

ANNONS

24kalmar: Är det ett steg närmare allsvenskt spel?
-
Nej, det är det egentligen inte. Det är på samma nivå som innan. Ingenting har förändrats. Det ska bli kul att få känna på allt runtomkring, atmosfär och omgivningen.

Publicerad 2015-06-27 kl 12:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto