Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ratade Kujovic: "Bra att prova något nytt"

Ajsel Kujovic är klubblös. 23-åringen har nu avverkat sitt sista träningspass med Halmstads BK.

- Jag har haft diskussioner med klubben och vi kom fram till att det här var bäst. Att jag ska få prova på något nytt. Det är inga problem och det finns inga ”hard feelings”, säger Kujovic till FotbollDirekt.se.

2006 värvade Halmstad Ajsel Kujovic från Feyenoord där han varit ungdomsproffs under två år. Kujovic fick en pangstart i allsvenskan när han lyckades göra två mål under de fem första omgångarna. 23-åringen har hela tiden setts som ett framtidslöfte, men har inte riktigt lyckats lyfta än. Kanske kan en ny miljö få fart på utvecklingen. Om det sedan blir i allsvenskan eller utanför Sveriges gränser återstår att se.

- Det har faktiskt inte varit så mycket förfrågningar än. Bara lite löst. Samtidigt har säsongen precis slutat och klubbarna har precis börjat att leta efter spelare.

Ajsel Kujovic känner sig lugn och är övertygad om att en ny klubbadress kommer tids nog. Därför ligger den största fokusen nu på att få upp muskulaturen i knäet efter sin meniskoperation som utfördes för cirka sex veckor sedan.
- Det viktigaste är att komma till en klubb där det känns rätt, att det är rätt miljö att fortsätta utvecklas. Var det sedan blir får vi se, säger Ajsel Kujovic.  

Publicerad 2009-11-15 kl 14:07
Annons
Annons
Annons