Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rogne inblandad i båda baklängesmålen: "Ska inte få hända"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

MALMÖ: Thomas Rogne var inblandad i bägge av Malmös mål. Efter matchen är han kritisk mot insatsen.
– Det ska inte få hända, säger han om Malmös ledningsmål.

Thomas Rogne har varit lysande för IFK Göteborg och ses av många som allsvenskans bästa mittback. Mot Malmö blev han olycksgubbe gånger två. Efter en hörna nådde Kari Arnason högst och nickade in 1-0 efter att Rogne tappat markeringen.
– Han hamnar i första zonen mellan mig och Emil, det ska inte få hända ... det är två simpla mål vi ger dom och det är det som skiljer idag, säger Rogne.

Det andra målet, strax innan paus kom efter att Thomas Rogne rivit ner Nikola Djurdjic och Jonas Eriksson pekat på straffpunkten. En situation som blev väldigt omtalad. Först är Rogne säker på att det inte är straff men efter att Fotbollskanalen visat han reprisen tvekar han.
– Det är 50/50 om det är innanför eller utanför, jag gör ju ingen tackling utan vi kraschar in i varandra och då blir det så. Det är svårt att säga. Men det är inga konstigheter att han blåser.

Känslan då?
– Blev jättebesviken, jag kände att jag inte gjorde något utan att han mer sprang in i mig.

Förlusten mot Malmö innebär att Blåvitt tappar i toppen. Regerande mästarna är nu bara fyra poäng efter samtidigt som Norrköping går upp i delad serieledning med IFK Göteborg.
– Jag tänker inte på Malmö, jag ger faktiskt fullständigt fan i dom. Vi måste börja vinna matcher igen och vara solida som vi var på vårsäsongen och börja göra mål, säger Rogne.

Publicerad 2015-08-09 kl 18:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons