POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
3v

Rohdén lämnar Crotone - Elfsborgs klubbchef: "Han vet att vi är intresserade"

Foto: Bildbyrån

Marcus Rohdén lämnar Crotone när hans avtal löper ut i sommar.
En klubb som är intresserad av mittfältarens signatur? Elfsborg, där 28-åringen har ett förflutet.
- Men min känsla är att han gjort sig ett namn i Italien, säger klubbchefen Stefan Andreasson till Fotbollskanalen.

Tidigare under lördagen bekräftade Crotones sportchef att Marcus Rohdén lämnar klubben när hans avtal löper ut i sommar.

Då är mittfältaren fri att lämna och i vintras rapporterade Borås Tidning har Rohdéns tidigare klubb Elfsborg visat intresse.

Och Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson berättar för Fotbollskanalen att intresset kvarstår – och att han träffade Rohdén i dagarna.

- Marcus Rohdén är en spelare och person som vi ofta har kontakt med. Jag träffade han i går, men han är hemma nu och känner många i laget. Många elfsborgare ute i världen brukar vända hem nu (under sommaren, reds anmärkning) och då är det naturligt att man stöter på varandra, säger Andreasson, som dock inte verkar allt för hoppfull om att 28-åringen ska återvända till Elfsborg redan nu.

- Marcus vet väl om att den dagen han vill vända hem så kommer vi vara intresserade av att göra allt för det. Det får du fråga Marcus om, men min känsla är att han gjort sig ett namn i Italien och att han förtjänar att få fortsätta några år ute i Europa, men om han inte springer på en bra utmaning vet han att vi är intresserade.

Rohdén tillhörde Elfsborgs A-lag från 2012 till 2016 och svarade då för 23 mål och elva framspelningar på 120 matcher i klubben.

Fotbollskanalen har sökt Marcus Rohdén för en kommentar, men utan framgång.

Publicerad 2019-05-25 kl 12:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå