Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Roland Nilsson: "Lite tunt på vänsterkanten"

" Vi satsar på cupen", brukar det låta som ett mantra från de allsvenska lagen - för att sedan ställa upp med reservbetonade lag. Men Malmö FF verkar mena det och kommer till spel med en starkast möjliga startelva.
- Ja vi satsar, vi vill vinna cupen, säger Roland Nilsson till fotbollskanalen.se.

Efter ett långt EM-uppehåll är det dags för Malmö FF att spela tävlingsmatch igen. På lördageftermiddagen tar man emot Hammarby på Malmö Stadion i Svenska cupens fjärde omgång.

Man skulle kunna tänka sig att det är svårt att börja om efter ett långt upphåll mitt i säsongen, men det är inget som verkar bekymra Malmös tränare Roland Nilsson.
- Nej, det är lika för alla, säger han.
Hur ser du på att ni haft en del spelare ute på landslagsuppdrag under uppehållet?
- Det är positivt att de spelat bra matcher, men å andra sidan är det negativt att alla inte fått spela ihop.

Under EM-uppehållet har behrang Safari lämnat Malmö FF för Basel, vilket betyder att Christian Järdler tar plats på vänsterbacken.
Är det någon ersättare för Behrang Safari på gång?
- Det är ingen på väg in. Vi har Christian Järdler där - men det är klart att vi är lite tunna på vänsterkanten. Vi får se framöver, säger Roland Nilsson till fotbollskanalen.se

Förutom långtidsskadade Anders Andersson och Babis Stefanidis så är Markus Halsti sjuk vilket gör att Jimmy Dixon tar plats i mittförsvaret bredvid Gabriel.

Malmö FF kommer troligtvis ställa upp med följande lag:
Jonas Sandqvist – Ulrich Vinzents, Jimmy Dixon, Gabriel, Christian Järdler – Guillermo Molins, Daniel Andersson, Labinot Harbuzi, Jeffrey Aubynn – Ola Toivonen, Jonatan Johansson.

Publicerad 2008-06-28 kl 14:00
Annons
Annons
Annons