Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rolle Nilsson stannar i MFF: "Räknar med fortsättning"

Två raka säsonger utan SM-guld trots en stor satsning och dugliga trupper. Roland Nilsson har inte alls lyckats som tränare för Malmö FF men räknar ändå med att få fortsätta som tränare för laget.

- Vi fortsätter nästa år också. Jag har i alla fall inte hört något annat, säger Nilsson.

Till och från under de två senaste säsongerna har Nilsson kritiserats av supportrarna för att laget inte spelat tillräckligt offensivt och inte gjort mål.
Och Nilsson själv är den förste att erkänna att det inte blivit som han tänkt.

- Nej, det är klart vi är besvikna. Det är solklart. Första året visste vi att det skulle bli ett tufft år. En sjätteplats förra året var väl ändå okej men sedan laddade vi för att vara bland de fyra bästa och det är klart att vi var besvikna att vi inte fanns med däruppe. Spelmässigt har det funkat bra men inte tillräckligt bra helt enkelt, säger Nilsson till Sydsvenskan.

Han har fått vara med om att det har stormat hårt kring hans person och det har funnits klipp utlagda på youtube där han konfronteras av fansen i samband med en träning.
- Det är klart att det har varit tufft men samtidigt gäller det att jobba ännu hårdare och se vilka möjligheter som finns och hur man kan påverka. Det är det enda man kan göra göra. Det blåser väldigt hårt, säger Nilsson.

Han har inte funnits med i det absoluta snacket kring det vakanta förbundskaptensjobbet och har fullt fokus på Malmö FF.
- Ja, ingen har sagt någonting annat till mig än så länge i alla fall. Det är en hel del att jobba med. Det blir till att få ihop de offensiva och defensiva bitarna och det gäller att få igång alla spelarna direkt eftersom säsongen startar tidigt, säger han till Sydsvenskan.

Publicerad 2009-11-03 kl 10:07
Annons
Annons
Annons