POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Rösler ville att Jeremejeff skulle stanna – och vill ha ny anfallare: ”Är nog inte den enda som tycker det”

Foto: Bildbyrån

MALMÖ. Alexander Jeremejeff var på väg bort från Malmö FF redan innan Uwe Rösler anlände, enligt tränaren själv.
- Jag ville behålla honom men han hade pratat med klubben redan innan jag kom hit, säger Rösler som också vill ha en till ersättare.

I lördags blev Marcus Antonsson klar in, och i dag blev Alexander Jeremejeff klar ut. Jeremejeff återvänder till BK Häcken, men om tränaren Uwe Rösler hade fått bestämma hade anfallaren stannat kvar. 

- Jag önskar honom all lycka. Jag ville behålla honom, men han hade pratat med klubben redan innan jag kom hit. Det var en pågående process och klubben bestämde sig för att låta honom lämna.

Rösler, som även säger att han lär använda Antonsson på något sätt redan mot Örebro SK på lördag, fick också en fråga om han anser att truppen behöver ett till nyförvärv i anfallet, då de i dagsläget bara har tre anfallare: Antonsson, Markus Rosenberg, och Carlos Strandberg. 

- Ja. 

- Jag är nog inte den enda som tycker det. Vi, som en fotbollsklubb, har en väldigt bra kommunikation. Daniel (Andersson) och jag är på samma nivå.

- Jag fick en fråga om jag, i en ideal värld, skulle vilja ha fyra anfallare, och ja, jag skulle vilja ha fyra. 

I pressmeddelandet sa Andersson att anledningen till att Jeremejeff ville flytta var för att få mer speltid. 

Sedan tidigare har Rösler även sagt att MFF siktar på att ersätta Mattias Svanberg, som såldes till Bologna, och i dag skrev Expressen att Gif Sundsvalls yttermittfältare Romain Gall är nära att köpas in. När det gäller anfallare har det främst ryktats om Guillermo Molins. 

Rösler ville inte prata mer om anfallsjakten, men sa att han ändå skulle acceptera om det inte blir fler nyförvärv i anfallet. 

- Det är en ekonomisk fråga. Om det inte finns rätt anfallare till rätt pris så kommer vi ha tre anfallare, precis som när jag kom hit. 

- Jag vill inte sätta press på någon.

Publicerad 2018-07-18 kl 13:06
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå