Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Rubarth hyllas – som modell

Allsvenskan

AIK:s Mats Rubarth har dragits med skadeproblem och inte kunnat göra några stora avtryck i fotbollsvärlden, men utanför syns han mer.
- Mats är cool. Han ser mer ut som en rocker än en fotbollsspelare, säger Lucas Fahlstedt, marknadschef för klädmärket Sir, till Resume.

På fotbollsplanen har AIK:s publik inte fått se mycket av sin gunstling Mats Rubarth. Desto mer syns han på stan där han står modell för klädkollektionen Sir.
- Han passar perfekt för oss. Han är cool och ser mer ut som en rocker än en fotbollsspelare. Bilderna är schyssta och vi har fått många positiva reaktioner. Och försäljningsmässigt har vårkollektionen gått jättebra, säger klädföretagets marknadschef Lucas Fahlstedt.

Han berättar också att vänsterbreddaren petar övriga spelare från modelljobben.
- Vi sponsrar AIK sedan fem år tillbaka och har haft AIK-spelare som modeller även tidigare. I höstas var det ett antal AIK-spelare, bland annat Rubarth. Men i vår har vi bara använt Rubarth.

Annons
Publicerad 2008-06-27 kl 12:48
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto