Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Rydström: "Ingen katastrof om Östersund har mest boll"

Henrik Rydström leder Kalmar FF i mötet med Östersund på lördagen och han väntar sig inte så mycket bollinnehav.
- Jag tror att ÖFK kommer vilja vara speldominanta, säger han till klubbens hemsida,

Peter Swärdh visades upp på läktaren i Kalmars senaste match och är avstängd när laget gästar Östersund. Det innebär att assisterande tränaren Henrik Rydström ska leda laget och han har bra koll på jämtlänningarna. 

- Som vanligt har vi scoutat vårt motstånd bra. Det är en intressant och härlig nykomling som spelar på sitt eget sätt och gör det konsekvent och bra. Man anpassar sig inte efter motståndet och jag kan sympatisera och beundra den inställningen. Att det också är ett spelskickligt lag har vi fått se prov på vid många tillfällen, säger han till klubbens hemsida och fortsätter med att berätta att han tror att hemmalaget kommer att styra spelet:

- Jag tror att ÖFK kommer vilja vara speldominanta. Vi har emellertid också en karaktär på vårt lag där vi gärna äger bollen och vi får se vilka som vinner den kampen. Samtidigt är det ingen katastrof om ÖFK har bollen mer än vad vi har den, det centrala handlar om att vara noggranna och vassa när vi sedan vinner bollen.

Utöver tränaren Peter Swärdh saknar Kalmar FF även anfallaren Papa Diouf som skadade sig senast.

Matchen spelas 16.00 och sänds i C More Fotboll. 

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-05-07 kl 07:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons