Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

Så tränade AIK - här är potentiella derbyelvan

Foto: Scanpix

Under måndagens träning såg AIK ut att matcha en potentiell elva till derbyt mot Djurgården. Alexander Isak var med i den.
- Den är inte skriven i sten, säger tränaren Rikard Norling till Fotbollskanalen.

På onsdag ställs AIK mot Djurgården i ett derby på Tele2 Arena. Under måndagen genomförde de svartgula en träning och då ledde huvudtränaren Rikard Norling en övning med en potentiell startelva mot blåränderna. 

- Det är inte skrivet i sten men vi förbereder ju oss redan från i dag. Så vi får se, laget tas ut i morgon, säger tränaren Rikard Norling till Fotbollskanalen.

I träningselvan var tre nya spelare med jämfört med söndagens match mot Gefle. Alexander Isak, Stefan Ishizaki och Anton Salétros tog plats i den.

Chinedu Obasi är den enda som kan missa matchen och har inte varit med de senaste träningarna. Han har problem med magmuskeln och tränade inte tillsammans med resten av laget utan vid sidan av. 

- Obasi är ett frågetecken, säger Norling.

Vid sidan om "startelvans" övning spelade resten av truppen på en mindre plan.

Så tränade AIK under måndagen: Patrik Carlgren - Daniel Sundgren, Sauli Väisänen, Per Karlsson, Nils-Eric Johansson, Anton Salétros - Johan Blomberg, Ebenezer Ofori, Stefan Ishizaki - Eero Markkanen, Alexander Isak

Publicerad 2016-09-19 kl 12:40

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER