Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Salétros Ungern-lån bryts i förtid - återvänder till AIK

Foto: Bildbyrån

AIK tar tillbaka Anton Salétros från ungerska Ujpest.
Lånet avbryts i förtid och mittfältaren återvänder omgående.
Anton har utvecklats på ett sätt som var förhoppningen när han lånades ut, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

I augusti lånades Anton Salétros, som haft svårt att ta en ordinarie plats, ut från AIK till den ungerska klubben Ujpest FC. Avtalet sträckte sig fram till den 30 juni i år. Men nu har parterna, på AIK:s önskemål, kommit överens om att avsluta lånet i förtid. Salétros återvänder omgående till Solna-klubben.

Anton har utvecklats på ett sätt som var förhoppningen när han lånades ut och han har också spelat sig in på innermittfältet i Sveriges U21-landslag. Vi ser att Anton i första hand konkurrerar som mittfältare, men med hans egenskaper så konkurrerar han på mer än en position i laget. Vi tillför i och med Antons återkomst till truppen fotbollsegenskaper som vi önskar, AIK-identitet utifrån hans historik samt en personlighet som befäster den iver och professionalism som vi vill ska prägla vår truppidentitet 2018, säger sportchefen Björn Wesström till klubbens hemsida.

Salétros gjorde fem matcher, varav fyra från start, i Ujpest.

Publicerad 2018-01-05 kl 09:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons