POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Santos hyllar Wanderson: "Den bäste jag spelat med"

Supersuccé igår för Alvaro Santos och Wanderson - brasseduon hittade varandra direkt. Och Santos skräder inte orden: Någon bättre anfallspartner än Wanderson har han aldrig haft.

- Nej. Jag har inte haft en sådan partner någon gång. Wanderson har en sådan ro, ett sådant lugnt med bollen. Första touchen, hans blick, du ser direkt hur bra han är, säger Santos till Sportsday.se.

Förväntningarna var stora inför gårdagens möte med Trelleborg - framför allt på Wanderson. Men att samarbetet med landsmannen Alvaro Santos skulle sitta så klockrent med en gång var inte lika givet. Wanderson hittade Santos två gånger om - vid 1-0 var det en delikat Wanderson-nickskvarv som friställde Santos:

- Jag visste att han skulle göra det. Och han visste att jag visste, kommenterar Santos.

Vid 2-0 en fin djupledsboll som Santos förvaltade på bästa sätt - bombade in tvåan med en stäckt vrist. På frågan om han fått på ett sådan klockren träff tidigare svarade Santos:

- Jadå, jag hade en sådan träff med Öis också, men då blev det inte mål...

Många har tvivlat på Santos - i förra klubben Örgryte är besvikelsen stor på 31-åringen, som värvades för stora pengar 2009 utan att leverera. Han har beskrivits som något av en chansvärvning av Gais. Igår visade Santos klass, men någon revansch vill han inte tala om:

- Jag känner inte så, att jag ska ta revansch på någon i Öis. Jag har spelar (professionell) fotboll i 13 år och de flesta säsonger har varit succé. Jag vill bara njuta av fotbollen.

 

Publicerad 2011-04-10 kl 09:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå