Selmani tvåmålsskytt när Varberg säkrade nytt kontrakt

Varberg säkrade nytt allsvenskt kontrakt.
Då stod Astrit Selmani för dubbla mål.

Inför mötet mellan Östersund och Varberg sa Astrit Selmani att "man får ta vara på matcherna innan det blir upp på löparbanan igen"

Med facit i hand går det sannerligen att hävda att Varbergs Selmani tog vara på matchen.

Efter blott spelade minuter var det just Selmani som höll sig framme genom sätta matchens första mål. Framspelningen stod Albert Ejupi för.

Den tidigare IFK Göteborg-spelaren Junes Barny utökade därefter gästernas ledning till 2-0 efter 25 spelade minuter, men Varberg var inte färdiga där.

I slutskedet av den andra halvleken satte Astrit Selmani lagets tredje mål för dagen och med några minuter kvar fastställde Robin Tranberg slutresultatet 4-0.

I och med det resultatet är Varbergs kontrakt säkrat - laget spelar alltså i allsvenskan även 2021. Det är sedan en tid tillbaka klart att Östersund är ett allsvenskt lag även nästa år.

Östersund: Keita - Hörberg, Haugan, Sonko Sundberg, Poppler Isherwood, Outtara - Dosis, Fritszon, Ssewankambo - Turgott - Bellman.

Varberg: Lukic - Liljenbäck, Mensah, Birkfeldt, Zackrisson - Norlin, Ejupi, Barny, Book, Fofana - Selmani.

Publicerad 2020-11-22 kl 19:28