Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Ser fram emot Djurgården: ''Alltid härligt''

En seger mot Djurgården säkrar i praktiken fjärdeplaceringen för Elfsborg och en möjlig Europaplats. Bakslaget mot Helsingborg senast har fått Magnus Haglund att längta efter Djurgårdsmatchen.

- Det är alltid en härlig inramning när vi möter Djurgården. De har spelat väldigt bra sedan i somras och jagar där bakom, säger Elfsborgs tränare Magnus Haglund till klubbens officiella hemsida.

- Daniel Sjölund och Sharbel Touma gör det bra på deras mitt. Det blir en tuff bortamatch men vi tror vi vet hur vi ska möta dem.

1-3-förlusten mot Helsingborg senast är en av Elfsborgs tyngsta förluster den här säsongen. Där igenom rök chansen till en medalj och fjärdeplatsen sattes också på spel.
Haglund förstås besviken.
Ett hårdsatsande Elfsborg har inte riktigt orkat i längden den här säsongen, där den kanske största anledningen är flera tunga skador och den stora Europasatsning Elfsborg gjorde tidigare i höstas.

Och den här gången är inget undantag.
Nog för att Anders Svensson är med igen efter att ha blivit pappa senast - men å andra sidan saknas både Jon Jönsson och Martin Andersson.

- Vi måste spela bättre än vi gjorde mot Helsingborg.

- Under veckan har vi rättat till vissa saker som inte fungerade i den matchen. Jag hoppas det ger utdelning och tre poäng mot Djurgården, säger Haglund till elfsborg.se.


Ola Gustavsson


 

Publicerad 2010-10-24 kl 12:35
Annons
Annons
Annons