Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Shaabans friskförklaring dröjer - missar premiären

Rami Shaaban missar den allsvenska fotbollspremiären. Det står nu klart, trots att Hammarby-stjärnan gör framsteg.

- Han är fortfarande inte friskförklarad så spel i premiären är inget vi förväntar oss, säger Hammarbys assisterande tränare Andreas Pettersson.

- Han har inte spelat matcher på så länge. Och då är inte det mest logiska att låta honom göra comeback i premiären. Men den viktigaste anledningen till att vi inte räknar med honom är som sagt att han ännu inte är friskförklarad.

Hur ser ni på hans rehabilitering?

- Han har gjort stora förbättringar. Han ser bättre och bättre ut och tränar med övriga laget men saknar, enligt sig själv, fortfarande fem procent innan han är helt återställd.

Rami Shaaban som slet av korsbandet förra säsongen värvades till Hammarby till en totalkostnad av cirka 15 miljoner kronor.
Med det är försiktigheten total med Rami Shaabans rehabprocess.
Därför inget premiärspel borta mot Elfsborg på lördag.
Det får inte gå fel igen med klubbens genom tiderna dyraste värvning.

- Han betyder ju så oerhört mycket för oss. Han får på alla vis den tid han behöver från oss. Men han är så klok själv och har en sund inställning till sin skada och den rehab han jobbar med.

- Han vet att det bara är steg för steg som gäller. Han tar allt i lugn och ro och vet vad det handlar om. Han har ju varit med om det tidigare.

Publicerad 2009-03-31 kl 14:43
Annons
Annons
Annons