Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Silly Season tisdag - Edman kan följa i Henkes fotspår

2009 års Silly Season fortsätter i oförminskad skala. Här är det som det har ryktats om och som blivit klart under tisdagen.

Ola Toivonen har blivit Silly Seasons hetaste namn. Nu uppges Malmö FF vilja ha 60 miljoner kronor för att sälja honom till PSV Eindhoven.

Landskrona Bois har jagat tidigare MFF-talangen Daniel Sliper en tid men nu har intresset svalnat, då det framkommit att Sliper tränar med Assyriska den här veckan.
(Helsingborgs Dagblad)

Anders Lindberg fick inget förlängt kontrakt med GIF Sundsvall. Nu letar medelpadingarna en ersättare till burväktaren. Allt från allsvenska reservmålvakter till division II-målvakter är aktuella och Älgarnas Maths Elfvendal uppges stå överst på listan.
(Dagbladet i Sundsvall)

Helsingborg kan få ytterligare en gammal hemvändare i laget i framtiden. Erik Edman är sugen på att gå i Henrik Larssons fotspår och flytta tillbaka till Helsingborg efter proffskarriären.
(Helsingborgs Dagblad)

Magnus Powell värvades till GIF Sundsvall mitt under förra säsongen. Nu ser det ut som om han stannar en säsong till.
(Dagbladet i Sundsvall)

Brommapojkarnas mittback Michael Almebäck fick inte följa med laget upp i Allsvenskan. Västerås SK kan bli nästa klubbadress.
(Vestmanlands Läns Tidning)

Veteranen Magnus Samuelsson har lämnat in ett motbud på det kontraktsförslag han fick av IFK Norrköpings ledning. Nu ska klubben diskutera om de ska gå vidare med mittfältaren.
(Norrköpings tidningar)

Sensationslaget i Superettan, Ängelholm har mest tappat spelare till kommande säsong men nu är två nya namn klara. Det är Högaborgs mittfältare Mattias Hallberg som är klar och som reserv till målvakten Petter Augustsson har Kristoffer Nilsson värvats från andra sidan sundet - Helsingör.
(Helsingborgs Dagblad)

30-årige mittbacken i IFK Norrköping, Thomas Magnusson får inget nytt kontrakt med klubben. Men han kan ändå komma att stanna i stan, då anrika Sleipner är
högaktuellt. Men även klubbar utomlands uppges intressera Magnusson.
(Folkbladet i Norrköping)

Tidigare uppgifter om att Daniel Nannskog stannar i Stabaek var inte definitiva. Dörren till Allsvenskan finns alltjämt öppen. Men på onsdagen har veterananfallaren lovat att lämna ett besked om vilken klubb han representerar kommande säsong.
(Fotbollskanalen)

Enrico uppgavs tidigare ha lämnat Djurgården. Nu förnekar Stockholmsklubben att han är klar för Vasco da Gama.

I och med Malmö FF:s värvning av brasilianaren Ricardo blev Christian Järdlers givna position i laget mer osäker. Han vill i dagsläget stanna i MFF men är inte
främmande för en flytt för att få mer speltid.
(Sydsvenskan)

Bojan Djordjic förhandlar med AIK om ett nytt kontrakt. Tillförordnade sportchefen Björn Wesström bekräftar att samtal har hållits.

Under tiden som Henrik Larsson funderar på sin framtid i Helsingborg har klubben gjort klart med en annan anfallsveteran. Magnus Arvidsson lämnar Halmstad för en flytt åtta mil söderut. Och återvänder därmed till den klubb han lämnade för 15 år sedan.

Mjällby kommer från och med onsdagen att titta närmare på argentinske mittfältare Ignacio Orona. Han har de senaste fem säsongerna tillhört Gimnacia de la Plata i den högsta argentinska ligan men varit utlånad till ett lag i tredjeligan.
(maif.se)

Trollhättan tappar anfallaren Martin Scherdin till kommande säsong. Lagets nummer 10 väljer att bryta det kontrakt han hade en säsong kvar på lagom till lagets debut i Superettan.
(fct.nu)

Ryan Miller. Där har ni namnet på den försvarsspelare som provtränar med Halmstad för tillfället. Hallänningarna hoppas kunna förstärka truppen med en eller ett par försvarare och kanske kan Miller bli en av dessa spelare.

Öland får ännu en spelare i svensk elitfotboll, då Tobias Johansson lämnar Motala för spel med Ljungskile. Yttermittfältaren har Färjestadens GoIF som moderklubb.
(Bohusläningen)

Rikard Nilsson är nu helt klar för norska Lyn. På tisdagen skrev Trollhätteanfallaren på ett tvåårskontrakt med den norska klubben. Där blir han
lagkamrat med Johan Dahlin, som också har ett förflutet i just Trollhättan.
(Nettavisen)

Något spel i Sverige ser det inte ut att bli för Sunderlands anfallare Rade Prica. Däremot kan spel i Danmark och Ålborg bli aktuellt. Den danska klubben uppges tillsammans med två engelska klubbar vara intresserat av svensken.
(bold.dk)

Publicerad 2009-01-13 kl 20:56
Annons
Annons
Annons