POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Silverholt lånas ut: "Bra för alla parter"

Foto: Bildbyrån.

Oliver Silverholt lånas ut från Hammarby.
22-åringen har skrivit på för Varberg säsongen ut.
- Oliver har hamnar i en situation där han inte får så mycket speltid, säger sportchefen Mats Jingblad i en kommentar på klubbens hemsida.

Oliver Silverholt fick, mycket beroende på skador, begränsat med speltid i Hammarby förr säsongen. Silverholt fick nöja sig med en match i allsvenskan för Bajen och nu har Stockholmsklubben beslutat sig för att låna ut 22-åringen till Varberg i superettan.

Lånet gäller över hela 2017.

- Oliver har hamnar i en situation där han inte får så mycket speltid. Det är nödvändigt för hans utveckling och vi har därför kommit fram till den här lösningen som vi tror kommer att bli bra för alla parter, säger sportchef Mats Jingblad i en kommentar på klubbens hemsida.

Silverholt kom till Hammarby från Halmstad inför säsongen 2015.

- Det känns jättebra att Oliver är klar för oss. Han har ett väldigt bra spelsinne och ett fint passningsspel. Våra förhoppningar är att Oliver kommer att utveckla vårt spel ytterligare i Varberg under säsongen 2017, säger tränaren och sportchefen Jörgen Wålemark i en kommentar på Varbergs hemsida.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-03-01 kl 10:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå