Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Skadade Blåvitt-spelare på väg tillbaka

Nicklas Carlsson, Adam Johansson och Sebastian Eriksson kan snart vara tillbaka i Allsvenskan för spel med IFK Göteborg igen efter sina skador.

Nicklas Carlsson och Adam Johansson har båda varit långtidsskadade med avslitna korsband. Nu är dock båda nära att ta en plats i IFK Göteborgs allsvenska lag igen. Adam Johansson satt med på bänken mot Häcken utan att få speltid och tillsammans med Nicklas Carlsson spelade han från start i U21-lagets match mot Torslanda.

- Det gick bra. Nicklas är alltid en injektion, han pushar bra. Knäet kändes också bra. Däremot var han lite stel i vaden, säger tränaren Teddy Olausson till Göteborgsposten.

IFK vann U21-matchen mot Torslanda med 2-0 och trots att det var en U21-match, luftades flera spelare som är aktuella för spel i A-laget. Förutom Nicklas Carlsson och Adam Johansson spelade också Tuomo Turunen, Sebastian Eriksson, Jakob Johansson och Thomas Olsson i laget.

Adam Johansson fick en timmes speltid och fick beröm av tränaren Teddy Olausson.
- Vi spelade fram första 45 minuterna och kom runt bra på kanterna. Inte minst genom högersidans Adam Johansson och Joel Allansson. Sedan har Sebastian Eriksson en oerhört mycket högre nivå än det här, då det fungerar, säger Olausson till IFK Göteborgs hemsida.

Publicerad 2010-03-24 kl 09:42
Annons
Annons
Annons