Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Skador bekymrar inte ÖIS

Nykomlingen Örgryte har rönt stor uppmärksamhet i och med värvningen av Alvaro Santos men faktum är att laget har haft stora skadeproblem som har hamnat lite i skymundan av supervärvningen.

- Fast jag kan inte påstå att jag är speciellt bekymrad för alla skador, säger tränaren Janne Carlsson till Göteborgsposten.

Målvakten Peter Abrahamsson, Marcus Allbäck och Magnus Källander tillhör dem som varit på frånvarolistan för ÖIS under försäsongen men enligt Janne Carlsson är det ingen större fara på taket.
- Allbäck och Källander är friska och behöver inte någon längre försäsong, säger Carlsson och syftar på den rutin som de båda besitter och därför är lättränade.

Örgryte spelade en träningsmatch på tisdagskvällen mot Falkenberg som slutade 2-2 efter en bra första halvlek och en direkt usel andra.
- Vi har en del att jobba med fram till den allsvenska starten. Nu väntar tio dagars tuff träning med mycket fysik. På Cypern blir det mer fokus på teknik och fasta situationer, förutom de två träningsmatcherna mot BP och Örebro, säger tränaren Janne Carlsson.

Fortfarande har inte klubben bestämt sig om Sylvain Legwinski ska erbjudas ett kontrakt. Men Carlsson indikerar att värvningsdörren inte är helt stängd.
- Dyker det upp något bra är vi intresserade, säger han.

Publicerad 2009-03-04 kl 09:16
Annons
Annons
Annons