Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

”Skiter fullständigt i vad Hansson säger”

Domare Martin Hansson har erkänt att han tog fel beslut när han dömde straff till Norrköping. Tobias Hysén bryr sig inte.
– Ska jag vara helt ärlig så skiter jag fullständigt i vad Hansson säger, säger Tobias Hysén.

Det var vid 1-0-ledning för IFK Göteborg i sin hemmapremiär som ett vänsterinlägg träffade Kjetil Waehler i bröstet. Domaren Martin Hansson pekade på straffpunkten och Shpetim Hasani kvitterade. Efter matchen bad Hansson om ursäkt i Canal plus.

– Det är för jävligt, det är bara att lägga sig platt. Det är ett extremt feldomslut, säger domaren.

När Blåvitts målskytt Tobias Hysén får höra det så reagerar han enligt följande:

– Ska jag vara helt ärlig så skiter jag fullständigt i vad Hansson säger, för det finns ingenting han kan göra som tar tillbaka det, och det var samma sak mot Helsingborg 2009 så jag skiter fullständigt i vad han har att säga egentligen, säger Tobias Hysén till FotbollDirekt.se.

”Real Blåvitt” har knappast levt upp till sitt haussade smeknamn. Två raka 1-2-förluster har laget inlett allsvenskan med. – Allting var bättre än i matchen mot Syrianska, men samtidigt är resultatet likadant så det har ingen betydelse, säger Hysén.

Trots förlusten hade Göteborg massor av spel på offensiv planhalva och laget matade bollar in mot Norrköpings straffområde. Speciellt många farliga chanser skappade man dock inte.

– Jag kan inte komma ihåg att jag har varit med och spelat en match där det har varit så mycket spel mot ett mål där vi ändå har förlorat. Vi har tillräckligt med chanser för att vinna den här matchen, så vi får skylla oss själva lite också, säger Hysén.

Även i fjol fick IFK Göteborg en tuff start i allsvenskan då man inledde med fyra raka förluster. När Hysén jämför känslan nu med för ett år sedan är det med en, trots allt, optimistisk ton: – Eftersom vi hade fyra förluster förra året så har vi två matcher på oss att göra det bättre i år, så det känns lite bättre, säger Hysén.

Publicerad 2012-04-09 kl 23:36
Annons
Annons
Annons