Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Skoog klar: ''En uppflyttningsvärvning''

Niklas Skoog övertalades att skriva på för Mjällby AIF i superettan. Men klubben är inte intresserad av att stanna där - med Skoog ska laget ta steget upp.

- Det är en spelare med väldigt tung meritlista som kan göra mycket nytta i jakten på de tre översta platserna, säger Mjällby AIF:s ordförande Jörgen Martinsson till FotbollDirekt sedan klubben gjort klart med Niklas Skoog.

Efter mycket om och men är Niklas Skoog klar för Mjällby i superettan. Vid 12-tiden på fredagen offentliggjordes övergången som gjordes färdigt under transferfönstrets sista timmar. Detta efter att Skoog ändrat sitt beslut.
- Ett tag på morgonen såg det mörkt ut, men sen hade vi telefonkontakt under hela dagen och till slut var vi överens. Ett nja blev ett ja.

Skoog går på lån till superettanklubben där han förväntas bli en stor tillgång i jakten på allsvenskt kontrakt. Mjällby jagar nu de tre topplagen och strikern Marcus Ekenberg leder skytteligan. Med Skoog bredvid sig blir han än giftigare.
- Han kan tillföra jättemycket tyngd och rutin och målskytte. Han gör dessutom att vår egen skyttekung avlastas och att bevakningen delas på dem båda. Han gör att vi får fler valmöjligheter i vårt spel.

Skoog kan bli den spelare som tar Mjällby till allsvenskan.
- Han kan definitivt vara en avgörande orsak. Vi ligger i ett bra smygläge idag och Niklas kan vara tungan på vågen.

En uppflyttningsvärvning sålunda? - Absolut.

Publicerad 2008-08-01 kl 14:13
Annons
Annons
Annons