Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Slavkovski får inget kontrakt med AIK: ”Han saknar matchträning”

Goran Slavkovski får inget kontrakt med AIK. Två månader var inte tillräckligt för att övertyga.
- Även om man anar att en spelare kan bli bra under tid så är vi i ett läge att vi vill veta det nu, säger Andreas Alm.

Det blir inget AIK-spel för Goran Slavkovski den kommande säsongen. 21-åringen, med ett förflutet i Inter, har provtränat med AIK i två månader – och nu fått beskedet. Motiveringen är enkel: AIK har tittat på Slavkovski och den samlade bilden är att de inte vill gå vidare med honom.

- Han saknar fortfarande en viss matchträning. Han hade inte varit i kollektiv träning på väldigt länge innan han kom till oss. Vi har inte den tiden riktigt. Även om man anar att en spelare kan bli bra under tid så är vi i ett läge att vi vill veta det nu, säger tränare Andreas Alm till fotbollskanalen.se.

Ni ville ha resultat direkt – den här säsongen?
- Ja, absolut. Så är det ju – vi har inte utrymmet. Vi kände ändå att det fanns stora kvaliteter, men på kort sikt hade vi kanske inte fått ut dem.

Hur har Slavkovski agerat under sina två månader?
- Han har varit föredömlig i hans sätt att se på fotboll och agera utanför planen. Han har varit professionell och det märks att han varit i en storklubb – det har varit klanderfritt rent så.

För Slavkovski går nu jakten på en svensk klubb vidare. Det finns redan erbjudanden från Finland – men det ska inte vara aktuellt för spelaren.

– Det finns intresse från Finland men han vill helst vara i Sverige. Han har varit ute i Europa i många år, säger agenten Hasan Cetinkaya till Sportbladet.

Publicerad 2011-03-18 kl 21:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons