Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Snabbt växande Bajrami-intresse bekräftas

Nu flockas klubbarna kring Emir Bajrami. Hans värde på 30 miljoner avskräcker inte. Tvärtom. Elfsborg bekräftar nu att intresset snabbt växt för talangen.

- Intresset är verkligen stort för Emir. Att han gjort sig ett namn under EM-slutspelet - det märks verkligen, säger Elfsborgs ordförande Bosse Johansson till FotbollDirekt.se.

Tidigare i veckan avslöjade Bajramis agent Jonas Svensson så stort intresset blivit för Emir Bajrami, 21.
I dag säger Elfsborgs ordförande samma sak.

- Det finns inget konkret men det är klart att det börjar hända saker. Intresset för honom har ökat, fortsätter Johansson.

Hur många klubbar rör det sig om? - Det vill jag inte säga. Men intresset är stort. Det är det.

Nu har Elfsborg en möjlig 30-miljonerstransfer att se fram emot - en affär som ytterligare skulle säkra Elfsborgs position som en av landets mäktigaste klubbar i närheten av 100-miljoners-omsättning

- Jag vill inte spekulera i det. Men det är klart att han kan bli vår dyraste spelare genom tiderna. Det är helt klart. Men mer än så vill jag inte säga.

Men med ett kontrakt fram till 2013 ser Bosse Johansson lika väl att han kan bli kvar. Bajrami i ett år till - kontra 30 mijoner in på kontot i morgon - det går på ett ut i Johanssons ögon.

- Det är ju angenäma problem. Men vare sig vi eller Emir behöver känna stress. Det skulle inte vara fel att få behålla honom en säsong till med tanke på att han ändå är så ung.

- Om jag vågar tro på det? Det vågar jag absolut göra. Det är långt i från orimligt att det kan bli så.

Ola Gustavsson

Publicerad 2009-07-02 kl 15:00
Annons
Annons
Annons