Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Söderström närmar sig Hammarby

Söderström närmar sig HammarbyHammarby ser ut att förstärka mittfältet. Spanien-proffset och veteranen Fredrik Söderström sägs vara när en övergång till Hammarby.

Flera unga utlandsproffs vänder hem till allsvenskan. Malmö, Elfsborg och IFK Göteborg har alla värvat ungt från utlandet. Hammarby går däremot mot strömmen. Nu ser klubben ut att värva Fredrik Söderström, 35.

Fredrik Söderström har tidigare varit och provtränat med Hammarby, men något kontrakt har inte skrivits på. Hammarby vill inte avslöja om något avtal har erbjudits.

- Jag har inga kommentarer till uppgifterna. Vi tittar på möjligheterna att han kan vara kvar, men ännu är inget klart, säger informationschefen Urban Rydbrink till Expressens nätupplaga.

Fredrik Söderström flyttade utomlands redan 1996. Han har varit utlandsproffs i tolv år. Men trots den långa tiden som professionell fotbollsspelare har mittfältaren aldrig spelat en match i allsvenskan. Söderström har under sin långa karriär utomlands bland annat spelat för portugisiska storklubben Porto.

Publicerad 2008-07-05 kl 13:32
Annons
Annons
Annons