Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sonko Sundberg: ”Vill be om ursäkt till alla fans”

Nästa

Avbryt
Försök igen

Det blev en kort derbyinsats för Noah Sonko Sundberg. Redan efter trettio minuter fick 19-åringen lämna planen efter sin kapning på en friställd Nyasha Mushekwi.
- Jag vill be om ursäkt till alla fans, sa han efteråt till Fotbollskanalen.

Det var efter en halvtimmes spel som Djurgårdens Jesper Arvidsson vann bollen på egen planhalva och spelade fram till en helt fri Nyasha Mushekwi som situationen uppstod. Anfallaren gled emellan AIK-försvaret och tvingade den 19-årige mittbacken att ta till en glidtackling bakifrån. Mushekwi föll till marken och domaren var snabbt framme med det röda kortet.

- Det var ett rätt onödigt rött kort jag tog då det var rätt tidigt in i matchen. Det var dåligt gjort av mig, sade Sonko Sundberg till Fotbollskanalen efteråt.

- Jag förlitade mig lite för mycket på att Jos (Hooiveld) skulle vara där. Sedan upptäcker jag faran lite sent. Deras anfallare kommer fri, sedan så blir det som det blir. Det är rött kort.

Hur var känslan när du klev in i omklädningsrummet?
- Självklart var jag besviken på mig själv för att jag satte mina lagkamrater i skiten. Det är inte okej enligt mig, och jag får be om ursäkt till fansen och allt möjligt. Samtidigt så vinner vi matchen och det som mina lagkamrater gör där ute är helt fantastiskt.

Det måste ändå vara skönt för dig att känna att ditt röda kort inte blev helt matchavgörande?
- Det var väl rätt matchavgörande ändå. Jag menar att om de lyckats göra mål hade ju matchen sett helt annorlunda ut också. Vi vann matchen och det är det allra viktigaste.

Publicerad 2015-08-11 kl 07:14
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons