Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sportchefen: Larsson lämnar AIK

Allsvenskan

Jordan Larsson har brutit kontraktet med Spartak Moskva.
Men någon fortsättning i AIK blir det inte.
- Det blev naturligt att han lämnade, bekräftar Stockholmslagets sportchef, Henrik Jurelius, för Aftonbladet.

Foto: Bildbyrån.

Hans kontrakt med ryska Spartak Moskva har brutits och det har i veckan skrivits om att Jordan Larsson tackat av spelarna i AIK, då han lämnar "Gnaget" och därmed blir tillgänglig för klubbar utomlands.

Att det inte blir någon fortsättning i AIK bekräftar klubbens sportchef, Henrik Jurelius, i en intervju med Aftonbladet. 

- Det blev på ett väldigt bra sätt för Jordan när hans kontrakt bröts och han blev bosman. Samtidigt blev det svårare för oss med tanke på den marknaden som jag tror öppnar upp sig för honom. 

Han utvecklar:

- Och det blev naturligt att han lämnade och inte på ett sånt här tidigt stadium låser upp sig för något alternativ eller beslut. Även om vi ville ha kvar honom. Men vi sa att vi håller kontakten och ser hur det utvecklar sig, säger AIK:s sportchef Henrik Jurelius. 

ANNONS

Henrik Jurelius menar att det "vore naivt" av AIK att inte förstå att det väntar goda erbjudanden från andra håll för Jordan Larsson.

- Det vore naivt av oss att tro att han inte ska få bra anbud från bra klubbar. Han har ett tämligen högt anseende ute i Europa och har nog bara förstärkt aktierna att nå sina mål.

I AIK-tröjan blev det tre mål på elva allsvenska matcher för anfallaren.

Publicerad 2022-07-02 kl 10:56

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto