POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Stahres höga spel - bänkar flera stjärnor?

AIK kan välja att spara flera av sina stjärnor i kväll. Mikael Stahre gör ingen hemlighet att han kan tänka sig att spela ett högt spel.

- Det man kan göra är att inte spela dem, säger Stahre till Sport-Expressen.

Hur det blir är ännu inte klart. Är det ett spel eller vågar Stahre verkligen spara på spelare i säsongens viktigaste match så här långt? Men klart är att sex AIK-spelare dras med gula kort inför Örebro-matchen: Jorge Ortiz, Jos Hooiveld, Daniel Tjernström, Gabriel Özkan, Daniel Örlund och Iván Óbolo. Hur många kan sparas?

- Ingenting är otänkbart, men låt mig få alla förutsättningar först.

Men kanske förändrades något av IFK Göteborgs oavgjorda resultat mot Halmstad i går. Med det räcker det med oavgjort för AIK i kväll mot Örebro och detsamma i den haussade slutmatchen mot IFK Göteborg.

- Det man kan göra är att inte spela dem. Är man försiktig så går det åt helvete, fortsätter Stahre.

Mittbacksstjärnan Jos Hooiveld köper inte tanken på att spara vissa namn. - Vi har spelat flera matcher där de här spelarna inte fått gult kort förr, säger Hooiveld. - Ivan (Obolo) kommer inte få en varning, (Daniel) Örlund kommer inte heller bli varnad. Jag kommer att se till så att (Jorge) Ortiz inte blir varnad och jag kommer inte få ett gult kort, det kan jag garantera.
Ola Gustavsson

Publicerad 2009-10-28 kl 14:37
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå