Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Stjärnan släpper inte tanken på en Elfsborgs-comeback

Förhandlingar med Häcken - men Martin Ericsson har inte helt släppt tanken på en comeback i guldjagande Elfsborg.
- Jag har två bra alternativ och ingen brådska, säger Ericsson.

Häcken lånade in Martin Ericsson från Elfsborg inför säsongen och det har blivit en riktig hit för bägge parter. Häcken har fått sig en playmaker och framspelare till Waris Majeed. Och Ericsson har efter några tunga år i Elfsborg åter fått en central roll och stått fram som en av allsvenskans bästa mittfältare i vår.

Lånet från Elfsborg går ut den 31 juli, och FotbollDirekt kunde i slutet av maj avslöja att Häcken erbjudit Ericsson en fortsättning. Hisingeklubben vill köpa loss Ericsson från Elfsborg – men ännu är ingenting klart.

- Vi håller på och förhandlar och det är fortfarande öppet för mig, jag känner att jag har två bra alternativ, säger Martin Ericsson till FotbollDirekt.se.

- Det är väl ingen hemlighet att jag kan tänka mig att fortsätta här, jag trivs jättebra och har fått en nytändning här. Jag har ju varit lite skadedrabbad tidigare men det har också varit hård konkurrens i Elfsborg och här har jag fått förtroende.

Ericsson fick alltså med sig ett kontraktsförslag till semestern efter vårsäsongsavslutningen och diskussionen med Häcken pågår. Det handlar om ett treårskontrakt och det är bland annat kontraktslängden och lön som diskuteras.

- Jag har som sagt två bra alternativ och känner ingen brådska. Det här lånet går ju ut 31 juli och det är matcher kvar med Häcken jag ska spela oavsett. Oftast vill man ha saker och ting klart snabbt men jag känner mig ganska lugn i det här läget.

Är det något du tar i beaktning, att du faktiskt kan återvända till ett guldjagande Elfsborg?

- Nej, det kan jag väl inte säga, det handlar om en helhetsbild.

 

Publicerad 2012-06-18 kl 17:29
Annons
Annons
Annons