Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Stjärnspelare förvärrar Trelleborgs skadekris

Som om inte en handfull skador vore nog för Trelleborg. Nu har en av lagets mest värdefulla spelare, mittbacken Rasmus Bengtsson, skadat sig och missar matchen mot Örebro.

Rasmus Bengtsson har varit omskriven under våren i Trelleborg. Då har det mest varit kring eventuella flyttrykten. Men mittbacken är kvar i Trelleborg än så länge. Något spel lär det dock inte bli mot Örebro. En lårskada hindrar honom från spel.
– Det är en reaktion efter att han var med i U21-EM och sedan kom tillbaka och spelade match med oss. Han har spelat mycket på sistone, säger Tom Prahl till Trelleborgs Allehanda och utesluter backens medverkan mot Örebro.

Inte heller brassen Paulino kan vara med när närkingarna intar skåne och Vångavallen.
- Efter en närkamp fick han ont i höftböjen och gick av lördagens träning med smärtor. Jag räknar inte med någon av dem på måndag, säger Prahl till tidningen.

Och som om det inte vore nog är skadelistan redan stor som den är. Inte heller Zoran Jovanovic, som spelade från start mot Hammarby finns med och heller inte Marcus Pode och sedan tidigare är namn som Thommie Persson och Jonas Bjurström borta.
- Det är märkligt hur det har kunnat blivit så här. Vi har inte kunnat haft ordinarie lag i någon match, säger assisterande tränaren Alf Westerberg till FotbollDirekt och låter luttrad.

Men varken han eller Prahl grips av panik över den digra frånvarolistan.
- Det fixar vi. Jag har tio av elva platser klart för mig. Det är bara en plats vi funderar extra kring, säger Prahl till Trelleborgs Allehanda.

Publicerad 2009-07-12 kl 14:35
Annons
Annons
Annons