Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Storbråk på Helsingborgs träning - strypgrepp och hotfulla budskap

Allsvenskan

Helsingborgs träning spårade ur.
Enligt Helsingborgs Dagblad hamnade Ali Suljic och Wilhelm Loeper i ett bråk.
- Vet inte vilket bråk du pratar om, säger Wilhelm Loeper till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Helsingborg vill göra allt för att lyfta från sin placering i botten av tabellen. Men med bara några dagar kvar innan återstarten så hamnade två av lagets spelare i bråk med varandra på onsdagens träning.

Enligt Helsingborgs Dagblad var det under en spelövning som mittbacken Ali Suljic och yttermittfältaren Wilhelm Loeper rök ihop med varandra.

Spelarna ska ha hamnat i en närkamp där båda ville ha frispark. Då ska båda ha ställt sig panna mot panna och Ali Suljic utdelade först flera knuffar i bröstet på Wilhelm Loeper innan han tog strypgrepp på sin lagkamrat och uttalade hotfulla budskap.

Både Suljic och Loeper vägrade att kommentera bråket när HD frågade efter träningen. När Fotbollskanalen får tag på Loeper ställer han sig helt frågande till uppgifterna om att han ska ha hamnat i bråk med Ali Suljic.

ANNONS

- Jag vet inte vilket bråk du pratar om så därför finns det inget att kommentera, säger Wilhelm Loeper. 

Men en som uttalade sig till HD var tränaren Mattias Lindström, som ville tona ner bråket.

- Jag har varit med så länge. Det hör till vanligheterna. Man vill vinna matcher och visa att man ska spela. Då blir det så ibland, säger Lindström till tidningen.

-  Så länge man kan lägga det åt sidan och fortsätta träningen... Vi behöver inte gå in som vänner eller vara vänner, men respektera varandra efter träningen.

Publicerad 2022-06-22 kl 13:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto