Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Storklubbar på plats – för att kolla in Bangura: ”Inget jag inte kan hantera”

Allsvenskan

Flera europeiska toppklubbar på plats för att titta på Mohamed Bangura. Då gick han mållös från planen.
- Det är inget jag inte kan hantera, säger han om intresset till SPORT-Expressen.

Mohamed Bangura var en av allsvenskans stora sensationer förra året, när han skrev på för AIK i mitten av juli och på sin korta tid hann bli lagets bästa målskytt med sex mål. Hans prestationer har väckt stort intresse och i måndagens derby mot Djurgården fanns representanter från Tottenham, Chelsea och Bayern München på plats för att bevaka AIK:s stjärna. Då lyckade han dock inte imponera och klev av planen mållös.

- Jag vet att det finns scouter som kollar på mig i varje match. Men jag tänker inte på det.
Enligt SPORT-Expressen ska framför allt Tottenham vara intresserade av Bangura, och ska fortsätta följa honom under året.

ANNONS

- Jag vet att det är klubbar här och tittar på mig, men jag visste inte om att de var här. Det är en mycket bra klubb i England som gör det väldigt bra just i år.

Bangura hade i matchen mot Djurgården en vass chans, när hans halvvolley gick just utanför Pa Dembo Tourays stolpe. I övrigt hade både han och AIK svårt att vaska fram farliga lägen. Bangura själv menar dock att han inte påverkas av alla scouter på plats som följer honom.

- Det är inget jag inte kan hantera.

Publicerad 2011-04-05 kl 09:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto