Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Stort intresse för Santin - kan försvinna redan i sommar

Kalmar FF vill inte kännas vid något intresse för Cesar Santin. Men enligt hans agent har intresset aldrig varit så stort. Flera klubbar är konkret intresserade av brasilianaren.

- Intresset är fortfarande stort för Cesar. Det har inte minskat, snarare ökat, säger hans agent Oliver Cabrera till FotbollDirekt.se.

Cesar Santin har gjort en vår i den allsvenska fotbollen som visat att han behåller sin status som en av landets bästa fotbollsspelare. Santin har hunnit bli 27 år men är lika bra som någonsin och hann bland annat med fyra mål och lika många målgivande passningar fram till EM-uppehållet.
Det är inte svårt att förstå hans värde för Kalmar.

Och intresset för honom ute i Europa har inte avtagit, även om det är ett bra tag sedan hans namn varit aktuellt i ryktesvängen.
Men tro inte att det är dött hos agenten Oliver Cabrera i ämnet Santin.
Så sent som för några veckor sedan fick flera klubbar nobben från Santin och Cabrera.

Kalmar har inte hört något från klubbar om Santin. Har intresset minskat? - Nej. Snarare tvärtom. Vi tackade nej till några skandinaviska klubbar för mindre än en månad sedan, avslöjar Cabrera.

Berätta om intresset just nu? - Det finns ett konkret intresse? Det finns det. Det handlar om flera klubbar.

Hur resonerar ni? - Vi skyndar långsamt. Det gäller att välja rätt nu.

Det låter som att risken är stor att han inte spelar hela säsongen? - Dyker det upp något som är väldigt intressant så är Cesar intresserad. Men det måste vara något väldigt intressant.

Och något ''väldigt intressant'' finns förstås bland de klubbar som visar konkret intresse? - Du är smart du, säger Cabrera och skrattar till.

- Men det är klart att det är så. Vi får se hur det utvecklas.

Publicerad 2008-06-22 kl 18:01
Annons
Annons
Annons