Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Stort intresse för ungdomsproffset

18-årige Jesper Florén är på väg hem till Sverige efter två år i Ajax. Och det finns stort intresse från allsvenska föreningar.

- I princip alla klubbar borde vara intresserade av en ungdomslandslagsman som fått två års utbildning i Ajax. Jag säger i princip eftersom jag inte pratat med alla klubbar. Man kan också vända på det. Det vore konstigt om de inte skulle vara intresserade, säger talangens agent Stefan Pettersson till FotbollDirekt.se.

Det var för två år sedan som Jesper Florén lämnade tryggheten i BK Forward och flyttade till Holland. Nu är han sugen på att komma hem till Sverige och konkurrera om en plats i något allsvenskt lag.

- Det tror jag att han kan göra. Kanske inte från dag ett, men han har en härlig inställning och är en duktig fotbollspelare så jag tror att han snabbt kan komma in i seniorfotbollen.

Stefan Pettersson berättar om det stora intresset, men säger samtidigt att Jesper Florén inte är nära någon klubb just nu. Örebro SK är en klubb som redan sagt att de gärna ser 18-åringen i sin trupp.

- Vi är väldigt intresserade av att få hem Jesper, säger sportchefen Lennart Sjögren till NA.

Daniel Bogefors
FotbollDirekt.com

Publicerad 2008-06-09 kl 15:19
Annons
Annons
Annons