Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bevakningen presenteras av

Succé för Fotbollskanalen Europa på Facebook - häng med du också

Allsvenskan

Fotbollskanalen Europa startade nyligen en grupp på Facebook. Nu har gruppen över 10 000 medlemmar.
- Helt fantastiskt. Vi visste att vi hade engagerade tittare, men det här har gått över all förväntan, säger Emir Osmanbegovic, fotbollschef på TV4.

Fotbollskanalen Europa sänds varje söndagkväll i TV4. Men programmet lever hela tiden. På programmets Facebook-sida (https://www.facebook.com/fkeuropa) kan tittarna nämligen diskutera fotboll och vara med i tävlingar under varje dag.

Programledaren Patrick Ekwall och ligaexperterna Olof Lundh (Premier League), Pontus Kåmark (La Liga) och Jesper Hussfelt (Serie A) svarar på tittarnas frågor och är med i fotbollssnacket på sidan. Dessutom läggs det ut en hel del ”bakom kulisserna-bilder”.

- Gruppen är väldigt aktiv och hittills har det varit en positiv ton och en bra nivå på diskussionerna. Våra fotbollsintresserade fans kommer ofta med bra tips. Vid flera tillfällen har tips från Facebook-sidan resulterar i reportage eller diskussion i programmet, säger Osmanbegovic.

Annons

- Sedan är det föredömligt att våra etablerade fotbollsprofiler som Kåmark, Hussfelt, Lundh och Ekwall tar sig tid och svarar på tittarnas frågor och funderingar hela tiden.

Förutom Fotbollskanalen Europa kan du även gå med i grupperna Ekwall vs Lundh (https://www.facebook.com/ekwallvslundh) och Fotbollskanalen.se (https://www.facebook.com/fotbollskanalen).

fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-04-26 kl 14:20
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto