Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Sulan behåller bindeln: "Jag är kapten"

Efter att ha vikarierat som lagkapten i Mikkel Jensens frånvaro är det nu för första gången aktuellt att båda spelar från start. Och då är rollfördelningen klar.
- Det är jag som är kapten, säger Suleyman Sleyman till fotbollskanalen.se.

Mikkel Jensen har länge varit lagkapten i Hammarby, men när han långtidsskadade sig tog vicekaptenen Suleyman Sleyman över bindeln. Nu får han behålla den.
- Det beslutet tog Tony (Gustavsson, tränaren) inför säsongen, säger Suleyman Sleyman och tillägger.

- Men vi har ju inte startat tillsammans sedan dess så det har inte varit några problem. Eller, problem är det ju ändå inte. Mikkel är ju en ledare på planen och det kommer han att fortsätta vara. Han kommer nog inte ändra sitt sätt att agera.

Ikväll möter Hammarby Valsta Syrianska i svenska cupens kvartfinal och "Sulan" är då, efter en längre skadefrånvaro, återigen redo för spel från start.
- Ja, jag hoppade in 30 minuter senast och det kändes bra. Jag tror att det ska hålla från start, men det är upp till Tony att ta ut laget.

Motståndarna, till vardags i division ett norra, känner han inte så väl.
- Jag har mött dem några gånger, men det var mest när jag spelade i Syrianska så det är inte så många spelare kvar i deras lag sedan dess. Jag har faktiskt inte så bra koll på dem som lag eller på deras spelare.

En spelare känner han dock till lite bättre:
- Vyacheslav Jevtushenko. Han har spelat i AIK och sen har vi pluggat ihop så vi känner varandra privat.

Blir det heta dueller mellan er? - Ja, han är ju offensiv mittfältare eller forward så över 90 minuter blir det nog några dueller. Men att vi känner varandra påverkar inte så mycket. Vi pratar väl innan och efter – kanske lite på planen också – men det kommer inte att synas på spelet.

Publicerad 2008-07-24 kl 11:58
Annons
Annons
Annons