Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sundgren inlagd på sjukhus: "Ert stöd betyder väldigt mycket"

Foto: Bildbyrån

Daniel Sundgren har drabbats av akuta andningsbesvär och är inlagd på sjukhus. AIK:s sportchef Björn Wesström bekräftar att högerbackens säsong är över.
"Vill tacka varenda människa som hört av sig till mig", skriver Sundgren på Instagram.

Det var under natten till lördagen som Daniel Sundgren drabbades av akuta andningsbesvär och blev inlagd på Karolinska sjukhuset i Solna. Hans tillstånd beskrivs som stabilt enligt Sportbladet.

- Den första preliminära bedömningen av sjukdomsförloppet är att det i nuläget inte är kopplat till någon olycka eller att han spelar fotboll. Daniel är fortsatt kvar på Karolinska sjukhuset där han får bästa tänkbara vård. Utredningen pågår och vi följer den nogsamt för att kunna ge rätt stöd till Daniel, säger AIK:s läkare Jonas Lundmark till klubbens hemsida.

Sundgren hade inte varit aktuell för spel i morgondagens möte med IFK Göteborg på grund av avstängning och Wesström berättar att det heller inte blir spel i säsongsavslutningen mot Örebro nästa vecka.

- Vi har fått  information om Daniels tillstånd och informerat spelare och ledare på Karlberg. Innan vi har en djupare bild av situationen vill vi inte spekulera i diagnosen, men det vi med säkerhet vet är att Daniel inte kommer att spela mer fotboll under säsongen 2017. Våra tankar är hos honom och hans familj som vi fortlöpande har kontakt med, säger han.

Daniel Sundgren skickade själv en hälsning på Instagram senare under söndagen.

"Vill tacka varenda människa som har hört av sig till mig. Tack också till familjen AIK för all support. Ert stöd betyder väldigt mycket. Skickar mina enda krafter till grabbarna i laget imorgon, vinn!", skriver Sundgren och skickade också en extra hyllning till Stefan Ishizaki som lämnar AIK efter säsongen.

Publicerad 2017-10-29 kl 16:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons