POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Sundsvall värvar anfallare: "Spännande och utvecklingsbar"

Foto: SCANPIX

Bilden är från 2010 och Aziz tid i Helsingborg

Gif Sundsvall förstärker på anfallssidan.
Anfallaren Samuel Aziz är klar för klubben.
- Han är en spännande fotbollsspelare som är utvecklingsbar och som vi hoppas ska kunna lyfta än mer hos oss i Gif Sundsvall, säger Giffarnas sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

25-årige Samuel Aziz kommer närmast från Huddinge IF i division 2, men har tidigare tillhört bland annat Helsingborg, Varberg och Landskrona. Nu har han skrivit på för två år med Gif Sundsvall.

- Vi är mycket glada att ha gjort klar med Samuel Aziz. Samuel hade en fin säsong i fjol i Huddinge där han gjorde många mål. Han är en spännande fotbollsspelare som är utvecklingsbar och som vi hoppas ska kunna lyfta än mer hos oss i Gif Sundsvall, säger Giffarnas sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

Aziz själv är glad över övergången.

- Jag ser fram emot att dra igång och mina förhoppningar är att fortsätta att utvecklas och etablera mig. Jag hoppas nå framgång och det ska bli fantastisk kul att spela för Gif Sundvall och det känns både som det rätta och perfekta steget för mig att ta, säger Aziz i pressmeddelandet.

Aziz har två allsvenska inhopp för Helsingborg och sju inhopp för Syrianska på meritlistan, och har i övrigt spelat i olika division 1- och division 2-serier.

Publicerad 2016-12-02 kl 09:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå