POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Sundsvall värvar: “Jag lämnar med en klump i magen”

Gif Sundsvall har nu helt klart med Brages mittfältare Robbin Sellin. 22-åringen har skrivit på för tre år:
– Det har varit på gång ett tag och det känns riktigt bra att det nu är klart, säger Sellin.

Sundsvall har förhandlat med Brage en tid och nu är parterna överens. Robbin Sellin lämnar Brage omedelbart och ett kontrakt till 2015 är underskrivet.

– Vi är glada över att vi nu kommit överens med Brage om en övergång gällande Robbin Sellin. Han är en spelare som vi har följt under en längre tid och som vi nu kommer att få en stor nytta av. Robbin besitter kvalitéer som passar in hos oss och i vårt spelsätt. Det kommer att bli mycket spännande att följa hans fortsatta utveckling i vår egen miljö, säger Sundsvalls rekryteringsansvarige Urban Hagblom till klubbens hemsida.

Robbin Sellin är glad över chansen med Sundsvall men lämnar Brage med blandade känslor:

– Det har varit på gång ett tag och det känns riktigt bra att det nu är klart. Jag hade en väldigt bra tid i Brage och jag lämnar dem nu med en liten klump i magen. – Att gå till GIF Sundsvall känns som ett naturligt steg för mig, säger Sellin.

– Jag har bara hört gott om föreningen och det sätt laget spelar fotboll på och den ambition som föreningen visar upp, delas också av mig. Det ska bli kul att vara med på den resa som föreningen påbörjat.

Publicerad 2012-08-17 kl 13:36
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå