Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Supportrarna tycker till om säsongen - Stockholmslagen ligger lågt

12å

Med knappt fyra veckor kvar till den allsvenska avsparken ger FotbollDirekt.se supportarana chansen att tycka till om sitt lag inför säsongen.

Enkät-frågor:

ANNONS
1) Är du nöjd med ditt lags värvningar?

2) Var behöver ni förstärka?
 
3) Vem blir utropstecknet?
 
4) Förväntningar på ditt lag?
 
AIK, Victor Capel, Black Army
1) Jag är nöjd. Inte minst över värvningen av Jos Hooived. Och vi får tänka på att det är lite budgettider, man får rätta mun efter matsäcken. Flera utvecklingsbara spelare finns också.

2) Vet inte, behöver så jättemycket just nu. Vissa spelare som varit småskadade. Önskar inte någon dundervärvning, ser hellre att de skadade blir friska.
 
3) Hooived om man kan kalla honom utropstecken, han blev som bekant vald till finska ligans bäste spelare förra säsongen.  
 
4) Ja du...svår fråga. Som förra säsongen eller bättre. Det är ett ganska ungt lag. Med en okej start kan det rulla på rätt bra. Med en bra start kan det bli topp 5.

Brommapojkarna, Peter Appelqvist, Black´n Red

ANNONS
1) Jag är väldigt nöjd. Det är ganska mycket anfallare i truppen. Fyra offensiva spelare i BP. Stor trupp som kan ta skador, vilket är väldigt skönt. Det var det vi saknade förra gången vi var uppe.
 
2) Jag vet inte riktigt. Det viktigaste vi behöver är stabilitet - att laget känner sig hemma i allsvenskan.

3) Kristoffer Nordfeldt, och Miiko Albornoz har stor chans att bli utropstecken den här säsongen.

4) Jag förväntar mig att laget spelar rolig fotboll och att man håller sig kvar i allsvenskan men det är jag ganska säker på att BP klarar.  

Djurgården, Magnus Öhrman, Järnkaminerna

1) Värvningarna är rätt sekundära. Det gäller snarare att komma tillbaka till det Djurgården det en gång var.
 
2) Jag är rätt nöjd det vi har. Inte ställa några större krav på Djurgården fotboll. Det här är ett mellanår för allsvenskan i allmänhet och för Djurgården i synnerhet.

ANNONS

3) Fortsätter Christer Yousseff att visa det han visat under försäsongen kan han bli det.
 
4) Jag vill gärna tona ned förväntningarna. Får inte handla om någon större kravbild. Vore kul plocka en trepoängare i ett derby, det var ett tag sedan det hände.

Elfsborg, Anders Hultin, Guliganerna
1) Jag är absolut nöjd med värvningarna. Jag hoppas mycket på Anders Wikström.
 
2) Jag tror inte vi behöver så jättemycket i dagsläget.

3) Joel Johansson får vi hoppas på att han gör många mål. Då får vi en rolig säsong.
 
4) De är höga. Hoppas och tror på de tre bästa.
 
Gais, Owe Jonsson, Makrillarna
1) Riktigt nöjd. Vi köpte tre islänningar till lågt pris i rättan tid och sen behövde vi inte handlaa något mer.  
 
2) Behöver egentligen bara en spelfördelare - mittfältare. I anfallet får vi ha det vi har.
 
3) Det är enkelt. Det blir Wanderson. Ingen tvekan. Nu har han fått träna en hel svensk försäsong i stället för att jaga bikinbrudar och spela strandfotboll på Copa Cabana.  Frågan är om vi får behålla honom säsongen ut. Jag tror knappast det.

ANNONS
 
4) Lite högre förväntningar än förra året. Haft två ganska täta tränarbyten. De två tidigare hade aldrig tränat ett allsvenskt lag. Nu har vi en tränare som tränat ett allsvenskt lag och det gör automatiskt att jag tror på en högre placering. Vi har varit ett lag för tionde plats och det har stämt överens med den kvalitet vi haft. Inga större ambitioner med platser.

Gefle, Eric Stefansson, Sky Blues
1) Det är jag väl nöjd med än så länge, men missnöjd över förlusterna. Båda ordinarie mittlåsen är borta.
 
2) Vi behöver någon måste axla manteln efter förlusterna vi har haft, inte minst Mattias Woxlin. Vi har tappat några rutinerade pjäser.  
 
3) Dels hoppas jag att Amdadou Jawo fortsätter som i slutet av säsongen. Kan tillsammans med Hasse Berggren bli ett vasst anfallspar.  
 
4) Vi måste vara mycket mer hemmastarka.

ANNONS

IFK Göteborg, Anders Almgren, Änglarna
1) Får säga att jag är nöjd. Den som sticker ut är Kalle Svensson - riktigt skönt att få in den förstärkningen. Ser vasst ut även från ungdomsleden.
 
2) Tror inte vi behöver förstärkningar i första hand. Där har Mild tillsammans med tränartrion bra koll på vad som behövs och jag litar helt och fullt på dem. Men framförallt behöver vi en bra start. Vi har ett bra lag. Ungdomar brukar ha en hög högstanivå men också en lägre lägstanivå än mer etablerade spelare.
 
3) De flesta säger Nicklas Bärkroth och jag får hålla med.

4) Att vi ska vara hetaste alternativet för ett guld. Vi vill vara med och se att vi fajtas om guldet ända in i mål. Är vi avsågade från guldstriden när sista omgången spelas kommer jag vara rejält missnöjd.

Hammarby, Staffan Swing, Bajen Fans

ANNONS
1) Jag har inte haft några större förväntningar, så jag är nöjd.

2) Det känns som om vi behöver en stor Peter Markstedt-typ i anfallet. Behöver ha en targetplayer som kan kriga hårt i straffområdet.

3) Simon Helg. Det känns som att han har vuxit sen förra året.
 
4) Att bli bättre än förra året. Jag brukar vara optimist men det finns många svåra motståndare. Men det är klart att man alltid hoppas på en placering i toppen och kanske SM-guld.

Halmstad,  Jepser Uhlén, Bollklubben Support

1) De värvningar vi har gjort är jag väldigt nöjd med. Truppen är stark som den är.
 
2) Man behöver alltid nya spelare. Men det är alltid ekonomin som sätter in. Backlinjen börjar bli lite till åren, så det är väl där vi skulle behöva några yngre spelare.
 
3) Emil Salomonsson kommer solklart bli ett utropstecken. Emir Kujovic kommer ta stora steg framåt den här säsongen också.

ANNONS
 
4) Man vill komma så högt som möjligt, så topp fyra hoppas jag på.

Helsingborg, Niklas Persson, Kärnan
1) Vi är inte jättenöjda. Men det ekonomiska läget är som det är. Vi kan inte äventyra vår ekonomi.
 
2) Backförstärkningar är det vi behöver i första hand.
 
3) Vet inte.
 
4) Topppstriden räknar vi med.  

BK Häcken Robin Carlander, Getingarna
1) När man fick höra dem så var man sansade värvningar men inga uppseendeväckande men när träningsmatcherna har man blivit överraskad. Nu har man inte sett Chatto så mycket. Han är ju prestigevärvningen. Han är verkligen spännande.
 
2) Jag ser gärna fortfarande att man fyller på med en anfallare till och mer av centertypen, stor bollmottagare och targetplayer. En vänsteryttermittfältare.
 
3) Det känns som Dominic Chatto. Den som har överraskat mest är Josef Karlsson.

ANNONS
 
4) Kan inte hoppas på SM-guld. Behöver ha en ganska god chans att hålla oss kvar. Med lite flyt är vi med på övre halvan.

Kalmar FF, Magnus Krusell, KFF-bloggare
 1) Varken nöjd eller missnöjd. Jag tycker det viktigaste är stommen i laget som finns kvar. Det var ju en del tunga avbräck som försvann i Ingelsten och Viktor Elm men de blev ju inte profiler förrän under förrän förra säsongen, så varför skulle inte någon ny kunna bli det den här säsongen? Jag vet att många väntar på supervärningen men den kommer nog inte.
 
2) Det jag mest är orolig för är försvaret. Jag vet inte vad mittlåset håller för när det gäller snabbhet och korta vändningar. Det tar ett tag för Joachim Lantz att få upp farten. Stefan Larsson har varit en säkerhetsrisk på sin vänsterback men har gjort en del bra matcher. Han känns ändå som ett osäkert kort.

ANNONS
 
3) Givet att säga Rasmus Elm men jag ska sticka ut lite från mängden och säga att jag tror att Daniel Mendes blir det. Jag vet att han hade problem i AIK och många tycker att han är en egendomlig värvning. Men jag tror han kan göra 10-15 mål.
 
4) Inga alls. Förhoppningar har jag att vara bland de fem bästa. Sensationellt om de skulle slåss om guldet.

Malmö FF,  Tony Ernst, MFF Support
1) Någonstans mitt emellan. Vi väntar på Toivonens ersättare.
 
2) Det är en forward. I övrigt har det sett det lovande ut.
 
3) Jag tror vår brasilianske vänsterback. Ricardo eller Ricardinho eller vad han nu vill kalla sig för dagen.
 
4) Målsättningen är topp fyra och den har hamrats fast på medlemsmöte och årsmöte och det räknar vi med att det uppfylls.  
 
Trelleborg, Mårten Larsson, True Blues
 1) Över förväntan. Tidigare år har Lasse Larsson legat lite på latsidan, även om man är medveten om att det inte är den lättaste uppgiften att få spelare till Trelleborg. Men till den här säsongen har han jobbat bra. Gjort riktigt genomtänkta värvningar. Talanger kryddat med spelare som Joakim Sjöhage.

ANNONS
 
2) Vi har alltid sökt efter en anfallare som springer i djupled och känt att vi fått det i Sjöhage. Och det kan bli bra tillsammans med Fredrik Jensen. Visst frågetecken på innermittfältet,  där Jonas Bjurström långtidsskadad.
 
3) Också svårt. Rätt många som kan bli det. Viktor Noring - får han chansen kan han bli jäkligt bra. Han kan bli en ny Andreas Isaksson. Andreas Drugge kan bli riktigt vass i år, precis som Jensen i och med att båda fått en riktig försäsong.
 
4) Hoppas de kan fortsätta spela som vi gjorde efter EM-uppehållet. Vilken placering som helst ovanför tionde är vi nöjda med men det viktigaste av allt är ändå att komma före MFF och då är vi egentligen nöjda med vilken placering som helst.
 
Örebro, Anders Östling, Kubanerna
1) Vi är nöjda med värvningarna. Alejandro Bedoya från Boston College kan bli en trevlig spelare för oss. Givetvis är det stort att Emra Tahirovic kommer tillbaka till Örebro.
ANNONS
 
2) Jag är lite osäker på vad vi egentligen behöver. På anfallsfronten ligger vi bra till och på mittfältet också. Och vi behöver en skadefri trupp.
 
3) Känns dumt att säga Kim Olsen som ett utropstecken. Nej, det får bli Roni Porokara. Kan han visa upp de kvaliteter som han besitter kan han få ett stort genombrott.
 
4) Göra en bättre säsong än förra året. Fjolårssäsongen var katastrofal inledningsvis.
 
Örgryte, Mattias Andersson, Balders Hage
1) Jag är väldigt nöjd med vävningarna. Santos självklart. Zavadil har skrivit på igen. Vi har vänsterbacken från Assyriska Alex.
 
2) En central mittfältare.

3) Vi har målvakten Peter Abrahamsson, Danny Ervik och Seif Khadim som alla kan få sitt genombrott.
 
4) Vi är nykomlingar, måste klara oss kvar. Måste kämpa oss igenom säsongen.

På torsdag berättar fansen vilka spelare som kommer mötas av visselorkaner när de gästar deras hemmaarena.  

ANNONS
Publicerad 2009-03-11 kl 11:35
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto